Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ferdane

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Galatasaray
:ağlıyorum::yazık: çok iyi dost olan iki arkadaştan biri çok kurnaz diğeri çok safmış ama ikiside birbirini çok severmiş bir gün kurnaz olan diğerinden borç para istamiş elindeki bütün parasını vermiş arkadşına saf olan daha sonra nişanlısını çok beğendiğini söyleyip ondan ayrılmasını istemiş kurnaz olan saf olan çok üzülerekte olsa arkadaşını kıramadığı için nişanlısındanda vaz geçmiş günlerden birgün saf olan diğerine gelerek iş istemiş çünki onun işleri ilerlemiş durumu iyiymiş vermemiş kurnaz olan ve yine günlerden birgün kapısında yaşlı bir adam görür bizim saf olan adamın ilaçlarını alır ona yardım eder ve adam günler sonra ölür.Başka bir gün yaşlı bir teyze gelir kapısına onada yardım eder ve kendisiyle kalmasını ister yemeğimi yaparsın beraber yaşar gideriz der birgün yaşlı kadın seni evlendirelim yavrum der
ben nerden bulayım teyze şimdi evlenecek kızı der yaşlı kadın ben sana bulurum der ve onu evlenmeye ikna eder ve düğün hazırlıkları başlar davetiyeler dağılır kurnaz arkadaşına kırgın olduğu halde onada davetiyesini verir bizim saf ve düğün günü gelir,alır bizimki mikrofonu eline başlar anlatmaya arkadaşının bütün yaptıklarını anlatır tek tek ve daha sonrada arkadaşı alır mikrofonu oda başlar anlatmaya benimde bir arkadaşım vardı ondan bütün parasını aldım çünki geliştirip iş kurdum ve ona yaramayan bir kızla evlenecekti ondan ayrılmasını sağlamak için beğendiğimi söyledim başka türlü ayrılmazdı ona çok hasta olan babamı gönderdim ve babam ölmeden önce bütün mirasını ona bırakmasını istedim sonra annemi gönderdim yanlız kalasın diye daha sonra ona kız kardeşimi verdim şu anda evlendiği kız benim kız kardeşimdir.

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık çok anlamlıydı ama sanırım artık böle arkadaşlıklar yok olsa ne güzel olurdu :( ...

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun anlamli güzel bir paylasimdi tesekkürler
Selam ve Dualarimla.......

Üst Alt