Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
Iki ayrı yaşam anne baba ayrı olanlar ve anne baba bir olanlar
iki gencin anlaşması imkansız neden mi
birbirlerini anladım deseler de anlamazlar
anne baba ayrı olan kimseye güvenmez hep ihanete uğrayacağını düşünür o beni bırakmadan ben bırakim der
ne kadar sevse de gider arkasına bakmadan gider
ne kadar üzüleceğini bile bile verir kararını başkalarının üzmesine gerek kalmaz
herkesten çok kendi canını o acıtır ve hep başkalarını suçlar
hani derler ya tok açın halinden evli evsizin halinden bekar evlinin halinden anlamaz
dedikleri doğru ana baba ayrı olan ana baba ayrı olmayanın halinden anlamaz çünki kendinin hayran olacak yada örnek alacak babası yok her zaman kendini suçlayan her daim öfkeyle bakılan o olur
nereye gitse adı yok sadece ona kelb derler en hafifi bu evlenince kendine edileni başkalarına yapmayacağını elindeki ve avucunda ne varsa herkese cömertce harcayacağını kendinin sevgiye aç olduğunu karşılığında bir parça sevgi istediğini söyler
oysa öylemi anneli babalı çocuklar hem sevgiye doymuş her şeyleri var bir arada olabileceği ailesi örnek alacaklrı hayran olabileceği babası var gece gündüz her hatasında yanında olabilen annesi ben senin yanındayım babanda yanında diyen bir annesi var
ikisi bir aile kurmaya karar verse nasıl olacak isteme işi annesiyle ayrı babasıyla ayrımı gidecek ne biçim iş bu olmaz keşke benim ailem normal bir aile olsa fakir olsak gün bulup yesek bazen aç kalsak hep beraber olsaydık
ama nerde hayal ben vaz geçtim evlenmekten çok sevdiğim kızdan
ona ayrılalım dedim sonra canımız çok acıyacak ben senin ailene parcalanmış bir aile çıkaramam ayrılalım olmaz sen sağ ben selamet dedim
kardeşlerim bu sözleri söyleyen oğlumuz 23 yaşında hayatın sillesini yemiş allah yardımcısı olsun

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Paylaşımınız için teşekkürler. Ancak şunu belirtmeliyim ki, yazı içeriğinde noktalama işaretleri olmadığından anlaşılması biraz güç oldu benim için.

Allah, annesi babası ayrı olanlara yada hiç olmayanlara kolaylıklar versin, hem onların hemde hepimizin yardımcısı olsun inşallah..

Allah razı olsun..

derviş2

فَأَيْن&

Aldığı Beğeniler
46
Âmin. Allah (cc) razı olsun inşâallah.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe