Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Futbolcu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
855
İki çocuğunu nehre atarak öldüren cani anne, ülkeyi ayağa kaldırdı
Irak’ın başkenti Bağdat’ta 1 ve 3 yaşlarındaki 2 çocuğunu Dicle Nehri'ne atarak ölmelerine neden olan annenin cinayeti ülkeyi ayağa kaldırdı.

Bağdat'ta eşinden boşanan kadın, 2 çocuğunu el-Eimme Köprüsü’nden Dicle Nehri’ne fırlattı.
Olayın ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri anneyi gözaltına alırken, 1 ve 3 yaşlarındaki çocukları nehirden kurtarmak için seferber oldu.
Bütün çabalara rağmen nehirde boğulan talihsiz iki çocuğun cesedine ulaşıldı.
GÖZALTINA ALINDI
Gözaltına alınan anne, ifadesinde 3 ay önce boşandığını ve çocuklarının velayetinin babalarına verildiğini söyledi.
Çocuklarını her zaman göremediğini iddia eden kadın, “Babalarının benim neler hissettiğimi anlaması için çocukları nehre attım” dedi.
Kadının güvenlik kameralarına yansıyan çocuklarını nehre atarken görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, görüntüler ülkede tepki uyandırdı.

Ajanslar tarafından son dakika olarak duyurulan olay, Irak'ı ayağa kaldırdı. Bağdat'ta eşinden boşanan kadın, 2 çocuğunu el-Eimme Köprüsü'nden Dicle Nehri'ne fırlattı. Edinilen son dakika bilgisine göre, olayın ardından bölgeye gelen güvenlik güçleri anneyi gözaltına alırken, 1 ve 3 yaşlarındaki çocukları nehirden kurtarmak için seferber oldu.

SON DAKİKA: Cani anne, ülkeyi ayağa kaldırdı! İki çocuğunu acımadan nehre atarak öldürdü

Bütün çabalara rağmen nehirde boğulan talihsiz iki çocuğun cesedine ulaşıldı. Gözaltına alınan anne, ifadesinde 3 ay önce boşandığını ve çocuklarının velayetinin babalarına verildiğini söyledi. Çocuklarını her zaman göremediğini iddia eden kadın, "Babalarının benim neler hissettiğimi anlaması için çocukları nehre attım" dedi.

SON DAKİKA: Cani anne, ülkeyi ayağa kaldırdı! İki çocuğunu acımadan nehre atarak öldürdü

Kadının güvenlik kameralarına yansıyan çocuklarını nehre atarken görüntüleri sosyal medyada paylaşılırken, görüntüler ülkede tepki uyandırdı.

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Görüntüleri bende gördüm içim paramparça oldu.
Medine de çocuğunu kayben ve onu aramaya çıkan bir annenin gördüğü her çocuğu kendi çocuğu sanıp bağrına basması ve ona en güzel şefkat ve merhameti göstermesi nerde bu cani kadının şuursuzca acımasızca günahsızlara yaptığı nerde.?
Allah bunun hesabını sormaz mı?
Ona havale ettik bizde!

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Belki de bu ana kadar çok temiz bir insandın ama 2 sabi seni cehenneme götürecek.
Allah yardımcın olsun diyeceğim ama içimden gelmiyor şu sabileri görünce.

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
İzleyemiyorum bu tür görüntüleri
Okuduğum kadarıyla anladığımı diyeyim...
Akıl, ruh sağlığı yerinde olan hiçbir anne'baba bu davranışta bulunamaz zannımca...
Anneyim izniİlâhi ile...baba'lığı bilemem duygusal bağlamda...
Aklımın ve vicdanım'ın almadığı durumlarda sükuut derim aczane...:(

Üst Alt