Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Soru:1 Özürlü sekiz çocuğu olan frengi hastası hamile bir kadına raslasaydınız ona kürtaj olmasını söylermiydiniz?

Bu soruya cavap vermeden önce lütfen ikinci soruya okuyun.

Soru: 2 şimdi bir dünya lideri seçme zamanı ve sizin oyunuz sonucu belirleyecek oy. işte üç aday hakkında gerçekler.

1. aday: sahtekar siyasetçilerle işbirliği içinde ve falcılara danışıyor. iki metresi olmuş. paket paket sigara içiyor ve günde 8 ile 10 bardak martini içiyor.

2. aday: İki kere işten atılmış, öğlene kadar uyur, üniversitedeyken uyuşturucu kullanmış ve her gece 1 litre viski içiyor.

3. aday: Madalya almış bir savaş kahramanı, vejetaryan, sigara içmiyor, nadiren bira içer ve evlilik dışı hiçbir ilişkisi olmamış.

Tercihiniz bu adaylardan hangisi olurdu? Önce karar verin, kopya çekmek yok , daha sonra cavaba bakın. cavap aşağıda.

1.aday: Franklin D. Roosevelt

2.aday:Winston churchill

3.aday:Adolf Hitler

ve bu arada.... kürtaj sorusuna eğer evet dediyseniz, Beethoven ı öldürdünüz.

Sizin cavabınız ne olurdu ???????

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Çok ilginç bir test.Beethoven'i öldürmedim.( Umut hiç bir zaman kaybedilmemeli.)

Cevabım 3. şıktı.Adolf hitler...Vay canına.( İyi gibi görünen hiç bir şeyden emin olmayın.Hayır da şer,şer de hayır olabilir.)Test için tşkler.

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
HAYIR HİÇBİR ŞEKİLDE O KADINA KARIŞMAZDIM.

?(1.aday: Franklin D. Roosevelt. BU ADAYI SEÇERDİM İYİ İDARE EDER.AMA ÖBÜR DÜNYASI İÇİN ACIRDIM. :D

Üst Alt