Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
abla Allah razı olsun inş ben bugun dinlemeye başladım çok güzel olmuş ..

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von faniduenya
Rabbim senden ve emegi gecen herkezden Razi olsun ablacim.
Hekimoglu kardesimizede mütesekkir oldugumuzu belirtmek isterim.
elinize emeginize saglik.

Ilahi bölümü hepimiz icin hayirli olsun. Simdi sömürücü omaktan yana degilim
benim gibi düsünen bir cok arkadasimda var sanirim, begendigimiz Albümleri
ekliyebilme imkanimiz varmi.

Ilahi ekleme imkani var tabiki fakat bu hakki henuz hic bir üyemize acmadik...
Buna Hekimoglu ve Cihan kardeslerimiz karar versinler ve özel üye grubuna ilahi ekleme hakki verebilirler diye düsünüyorum..
Bu arada senide özel üye grubuna aliyorum fani kardesim...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Kirik linkleri bildirirseniz hatalari düzeltiriz...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von KanDamLaSi
A$k oLsun Habibemsin abLa :D

:)
hersey sizler icin...
ah keske senide kadromuzda görebilseydim diye hep icimden gecirdim Kandamlasi ama bu teklifi yapmaya hep cekiniyorum...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Korkma deyil güzelim...
Yanlis anlasmalara sebeb olmaktan ve karsi tarafin sana karsi olacak tepkisinden cekiniyorum
baska yerde görevli oldugunu biliyorum ama ben öyle bir görev deyil Modluk teklif etmek istiyorum cünki bu görevi hakkiyla yerine getirecegini cok iyi biliyorum....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Korkma deyil güzelim...
Yanlis anlasmalara sebeb olmaktan ve karsi tarafin sana karsi olacak tepkisinden cekiniyorum
baska yerde görevli oldugunu biliyorum ama ben öyle bir görev deyil Modluk teklif etmek istiyorum cünki bu görevi hakkiyla yerine getirecegini cok iyi biliyorum....

abLa.. önceLikLe bu dü$ünceLerini biLiyorum.. böyLe dü$ünmen gerekiyor..
Ben Yukarida zaten burda görev aLmak istedigimi beLirtmedim, insan görev aLmadanda bi$iLer ba$ariyor.. yanLi$miyim ? Beni Taniyan biLen biLiyor..
Benim demek istedigim ModLukLa aLakasi yoktu, ÖzeL üyeLige a$k oLsun dedik yani dime :D okadar burdayis yane bi özeL üyeLigi cok gördünya heLaL oLsun sana Habibemsin abLa :p Maksat Muhabbet..

Oda etse sende etsen ikinizde kabuLumsunuz FAKAT ben Sayfaya gerektigi kadar zaman ayiramam ve KESINLIKLE HAK ETMEDIGIMI dü$ünürüm.. caLi$iyorum cünki..
BöyLe dü$ündügüm icinde her iki tarafin Mod-Süper-Mod tekLifLerine pek oLumLu bakmiyorum..
Ve Bu Yüzden Kendim Site Acamiyorum.. Zaman Ayiramiyorum maaLesef..

$unuda ekLiyeyim, öbür tarafin bana KESINLIKLE tepkisi oLmaz,
onLar beni biLiyor.. AsLa o Siteye niye giriyosun demezLer, öyLe $ahsiyetteki insan degiLLer.. bana kaLmi$ bir$ey kimse kari$maz..
ve burda oLan bazi oLayLarinda onLara maaL ediLmesini istemiyorum..
Zamaninda oLayLar Ya$anmi$ ve bitmi$tir.. :)
Her iki tarafta saygi deger insanLardir..

Ve Tekrardan sana Layik gördügün icin cok Te$ekkür ediyorum..
SizLeri ALLAH cc icin seviyorum :rolleyes:

Bi$ey Lazim oLdugunda burdayim biLiyorsuunuz..
seLametLe..

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Hayırlı uğurlu olsun yeni bölümümüz...

Allah cc Razı olsun...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von KanDamLaSi
ORiJiNAL YAZARI : Habibemsin
Korkma deyil güzelim...

abLa.. önceLikLe bu dü$ünceLerini biLiyorum.. böyLe dü$ünmen gerekiyor..
Ben Yukarida zaten burda görev aLmak istedigimi beLirtmedim, insan görev aLmadanda bi$iLer ba$ariyor.. yanLi$miyim ? Beni Taniyan biLen biLiyor..
Benim demek istedigim ModLukLa aLakasi yoktu, ÖzeL üyeLige a$k oLsun dedik yani dime :D okadar burdayis yane bi özeL üyeLigi cok gördünya heLaL oLsun sana Habibemsin abLa :p Maksat Muhabbet..

Oda etse sende etsen ikinizde kabuLumsunuz FAKAT ben Sayfaya gerektigi kadar zaman ayiramam ve KESINLIKLE HAK ETMEDIGIMI dü$ünürüm.. caLi$iyorum cünki..
BöyLe dü$ündügüm icinde her iki tarafin Mod-Süper-Mod tekLifLerine pek oLumLu bakmiyorum..
Ve Bu Yüzden Kendim Site Acamiyorum.. Zaman Ayiramiyorum maaLesef..

$unuda ekLiyeyim, öbür tarafin bana KESINLIKLE tepkisi oLmaz,
onLar beni biLiyor.. AsLa o Siteye niye giriyosun demezLer, öyLe $ahsiyetteki insan degiLLer.. bana kaLmi$ bir$ey kimse kari$maz..
Zamaninda oLayLar Ya$anmi$ ve bitmi$tir.. :)
Her iki tarafta saygi deger insanLardir..

Ve Tekrardan sana Layik gördügün icin cok Te$ekkür ediyorum..
SizLeri ALLAH cc icin seviyorum :rolleyes:

Bi$ey Lazim oLdugunda burdayim biLiyorsuunuz..
seLametLe..

Seni özel üye olarak almamisizmi
inan simdi utandim ;(
aslinda sende bilirsin almadigimizdan deyil ama su an siteyi kur yap boz
hersey üst üste geldi ve senin gibi bir cok üyelerimiz var özel üyelige alinmayi bekleyen...
bunu hatirlatman iyi oldu en kisa zamanda özel üyelerimizin sayisini cogaltacagiz...

insan görev aLmadanda bi$iLer ba$ariyor

haklisin ama $u varki görevli oldugunda bir cok seyi kontrol altinda tutabiliyorsun ve bu sekil Sitede daha faydali bir calismalar yapmis oluyorsun..

burada yapilan herseyi tabiki bazilarina mal etmiyorum ama benim yerimde olsaydin inan istemesende aklina ilk olarkak seni sevmeyenler gelirdi...
yaniliyormuyum?
ama yinede buna ragmen aciga atmadim düsüncelerimi icimde sucladim sucladiklarimi...
suc derken ortada ne var adammi öldürüldü?
hayir tabiki hatta biliyorumki bizim bu davamiz bir müslümana yakismaz bir olay haline geldi ama ben bu olayi en iyi sekilde noktalandirmak icin elimden geleni yaptim ama karsiliginda hep kovuldum banlandim...
bunu en son bir hafta önce sariyahsili abiyle konustuk ve dediki..
"Sizin bu davaniz müslümana yakisirmi?"
yakismaz abim dedim ben yaklasiyorum kovuluyorum o halde sen araci ol aradaki kini nefreti kaldir dedim... Hind Allahin resulunun amcasinin kalbini cikartti ve agzinda cignedi ve buna ragmen af edildi dedim kaldiki ben böyle bir sey yapmadigim halde üstelik haksizliga ugradigim halde af edilmedim dedim...
ben kinci olsaydim bunu demezdim herhalde deyilmi canim?
bunca nefret edilmeme ragmen ben Aho adminken ona mailler yazdim ve "aho kardesim sen adminlik bilmessin belki bana güvenin yok ama bilgilerinizi vermeden benden her zaman yardim isteyebilirsin, ne kadar beni sevmeselerde ben sitenize yardimci olurum bunu hic biri bilmesede olur!" demistim ve bu mailler halen sakli duruyor...
yani anlayacagin ne yaparsam yapayim her zaman yanlis anlasildim....

Üst Alt