Ellerine sağlık habibe kardeşim güzel parçalar var. :)
Bayram LA İLAHE İLALLAH Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 7,283 Aldığı Beğeniler 51 Konum Ankara Takım Galatasaray 10 Şub 2006 #21 Ellerine sağlık habibe kardeşim güzel parçalar var.
KanDamLaSi Ubeyd Üyelik Tarihi 14 Eki 2005 Mesajlar 7,463 Aldığı Beğeniler 64 10 Şub 2006 #22 Habibemsin abLa ben bu konuyu seninLe özeLden konu$ucam.. Forumun Konusu daha fazLa dagiLmasin.. Bi gün uzun uzun konu$uruz in$aALLAH seLametLe..
Habibemsin abLa ben bu konuyu seninLe özeLden konu$ucam.. Forumun Konusu daha fazLa dagiLmasin.. Bi gün uzun uzun konu$uruz in$aALLAH seLametLe..
H Habibemsin YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Nis 2007 Mesajlar 950 Aldığı Beğeniler 0 10 Şub 2006 #23 Original von KanDamLaSi Habibemsin abLa ben bu konuyu seninLe özeLden konu$ucam.. Forumun Konusu daha fazLa dagiLmasin.. Bi gün uzun uzun konu$uruz in$aALLAH seLametLe.. Genişletmek için tıkla ... tamam canim insallah ilgi ve alakan icin tesekkür ederim...
Original von KanDamLaSi Habibemsin abLa ben bu konuyu seninLe özeLden konu$ucam.. Forumun Konusu daha fazLa dagiLmasin.. Bi gün uzun uzun konu$uruz in$aALLAH seLametLe.. Genişletmek için tıkla ... tamam canim insallah ilgi ve alakan icin tesekkür ederim...