Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
İlan-ı aşk...! (:
--------------------------------------------------------------------------------

Hangi meslek grubu aşkını nasıl ilan eder?!

Ayakkabıcı : Ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön..

Bilgisayarcı: Açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz.. Printer'ım ol yaz beni yarım yarım..

Moderator: Senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilim tam bizim mod'a göre...

Müzisyen : Kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya.. sana feda olsun

Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. Sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız..

Şoför:
Stepnemi kaybettim sen benden gittin gideli.......

Avukat
: İtiraz ediyorum sayın aşkım.....böğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı.....

Manav: Domates yanaklım....patlıcan dudaklım......enginar kılıklım......3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki......

Milletvekili
: Bizim kasabaya yapılcak köprünün inşaatına başladık...15 sene sonra....beni öle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım.....

Doktor
: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri: İyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal.

Çiftçi: Buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli.. gel de aşık olma

Benzinci: Sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben.....petrol rafinerisine döndüm seni seveli.....

Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Lunaparkçı
: Gondoldan indim çarpışan otom arızalandı.....sigaralara denk gelmiyor kasnaklar......dönme dolap ettin beni peşinde.....yeter artık aşkım uleeen

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Güzel di emeğine sağlık. Rabbim razı olsun inşallah.

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Doktor: Öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim... hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Teşekkürler güzeldi

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Güzel bir paylaşım olmuş
Teşekkürler...

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Kasap: Senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni.. Sinirlerim ayıklanır sesini duyunca.. ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız...

Haber Spikeri: İyi aksamlar..Evdeki telefondan bildiriyorum.Dun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorum.Bir dahaki konusmamiza kadar hoscakal...

Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol...

cok güzeL...
te$ekkürLer..

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol...

:)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bodyguard: Seni çok pis döverim benim asabımı bozma.....seviyoz dedik ya.....şimdi kaybol.....

Çok hoştu emeğine sağlık..:)

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Çok hoştu teşekkürler.. :)

Üst Alt