Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

HAMUŞ

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Fenerbahçe
hayırlı ömürler...

Aşikar

Allah de ve sus!!!!

Aldığı Beğeniler
2,332
Takım
Diğer
doğum günün kutlu olsun canım:)

nice hayırlı,huzurlu,mutlu,imanlı,sağlıklı uzun bir ömür dilerim inşallah,sevdiklerin ile beraber:)

iyi ki doğdun ve iyi ki varsın:)

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
dogumgunuyaspastasi.jpg

123.jpg

Can dostum yüregi güzel insan dogum günün kutlu olsun
Cenab-i Hak hayirli,uzun,saglikli,mutlu ömürler versin cocuklarinla ve sevdiklerinle birlikte insaAllah
Cenab-i Hak yeni yasını hakkıyla ve hayırla yasamayı nasib eylesin insaAllah...
Iki cihanda gercek saadeti,gercek güzellikleri bir ömür boyu bulman duası ile canim benim
Iyiki varsin iyiki tanimisim seni daha nice yillar bizlerle olman duasiyla insaAllah...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim hepinizden tek tek razı olsun inş ayne temennileri bende sizler için diliyorum Uhibbucum çok teşekkür ederim bitanem emeklernize yüreklerinize sağlık Hayatcım evet ben gene araba istiyorum mümkünse obur pespembe olan arab pert olduda :) tekrar teşekkürler yüreği güzel dostlarım :)))

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
RABBİM imanlı sağlıklı sıhhatli huzurlu mutlu uzun ömürler versin abla.

Gönlünüzde olanları hakkınızda hayırlı, hakkınızda hayırlı olanları gönlünüze Razı eylesin.

Her davranışıyla İslamı yaşayan, insanlara örnek teşkil eden kullar zümresine sizide eklesin.

Yeni yaşınız hayırlı olsun

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hayırlı ve huzurlu nice yıllara... :)

Doğum günün kutlu olsun. (:

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olsun arkadaslar en buyuk hedıyem dualarınız Rabbımde ıkı cıhanda sızlerı mutlu etsın ıns hayatcım arabam ıcın tskr ederım bıtanem :) pazar gunu atlayın arabama sızlerı gezdırıcem ;)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
dogumgunuyaspastasi.jpg

123.jpg

Can dostum yüregi güzel insan dogum günün kutlu olsun
Cenab-i Hak hayirli,uzun,saglikli,mutlu ömürler versin cocuklarinla ve sevdiklerinle birlikte insaAllah
Cenab-i Hak yeni yasını hakkıyla ve hayırla yasamayı nasib eylesin insaAllah...
Iki cihanda gercek saadeti,gercek güzellikleri bir ömür boyu bulman duası ile canim benim
Iyiki varsin iyiki tanimisim seni daha nice yillar bizlerle olman duasiyla insaAllah...

Geceler can dostum benım bırbırımızı sahsen gormeden sevdık Rabbım gonulden bagladı bızı umarım dostlugumuz bakı kalır Allah razı olsun bıtanem :) sana bunu ayrıca yazmak ıstedım ..

Üst Alt