Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mehmet said

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Diğer
O yüceler yücesine isyan ettim. Günahlar içine düştüm. Biliyorum yapmamam gerekirdi. O gerçek bir sahiptir. O terbiye edendir. O çok merhametli olandır. O bağışlayandır. Allah her şeye gücü yetendir ve kul muhtaç oldukça çokça verendir. Ey Mennan olan Rabbim! İstemeden de veren sensin, kul sıkışmasa da veren sensin. Ey beni yaratan! Bak senin için gözlerim yaşarıyor. Senin için ağlıyorum. Sen de tevbemi kabul et. Hatalarımı bağışla. Ya Rabbi isyanımla, nefsime mağlup oldum. Bilemiyorum ki bunun sonunda kurtulacak mıyım? Yoksa helak mı olacağım? Evet evet günahlarım günden güne artıyor. Diğer yandan ömrüm günden güne azalıyor farkındayım. Sana yöneldim. Allah'ım! İşte şimdi ölüm yatağında insanların önünde uzanmışım. Bu zayıf kuluna merhamet et, Ey Merhamet edicilerin Sahibi!

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Aminnnn,Aminnnnn
Cenab-i Hak razi olsun kardesim
Selam ve Dualarimla......

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
Rahman razı olsun.......bizlerinde pişinden dua edecek evlatlar nasip et yarabbim........ Ellerine sağlık...........

esadbey

ACİZ Bir Kul İşte!!!

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ALLAH c.c razi olsun

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Bu zayıf kuluna merhamet et, Ey Merhamet edicilerin Sahibi!

Amin amin amin.
Rabbim duası tevbesi kabul olan kullarından eylesin cümlemizi.
Allah razı olsun kardeşim.

Üst Alt