Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Hasan ve Hüseyin daha çocuktular. Bir adamın yanlış ve şeriata uymıyan bir şekilde abdest aldığını gördüler. Ona en doğru abdest alma şeklini öğretmek isteğine kapıldılar. Fakat inceliği de elden bırakmak istemiyorlardı. Adamın yanına gittiler. Birisi:
-Amca dedi, kardeşim bana : <Sen yanlış abdest alıyorsun> diyor. Her ikimizde senin önünde abdest alalım. Bak bakalım, hangimizin abdesti doğrudur.
-Peki, alın bakalım.
İkisi de adamın önünde abdest aldılar. Adam baktı baktı da:
-Ey oğullarım, dedi, sizin ikinizinde abdesti çok doğru, şeriata uygun. Hatalı olan abdest benim ki. Allah sizden hoşnut olsun.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
İŞTE İSLAMIN GÜZELLİĞİ,ALLAH razı olsun,yüreğine sağlık

bizlerde böyle olmalıyız,Birimizin yaptığı bir yanlışı hemen yüzüne pat diye söylemiyelim.

kırmadan,islamın emretiği şekilde söyliyelim.

MEVLAM bizleri en güzel şekilde söyleyen muminlerden eylesin

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Peygamber torununun inceliği bu..

Allah razı olsun..

lila

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah(cc) razi olsun babamin has evladi muslumanlik odurki elinden dilinden kimse zara gormesin iste mubareklerde boyle kalp kirmadana tedavi ediyolar Allah bu ince anlayisi hepimize nasip etsin ins

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Rabbim hepinizden razı olsun...
Babamın kızı seninde güzel yorumun için sağolll. :D

fridevsi_ala

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAH C.C razı olsun bacım gercekten ince davranırsak islamiyeti sevdiremiyecegimiz kimse yok bence yanlız ben soyle bir seyede sahit oldum kendim bir musluman kadın baska birinin dine aykırı bişey yaptıgını görüp te nerde kaldı senin müslümanlıgın dedigini gördüm ben ve sonunda kavga cıkmıstı tabikeske herkez ince davranıslar sergiliyebilse ona ole söylemek yerine güzellikle yanlıs oldugunu anlatabilse Rabbim cümlesini o guzel insanları örnek olmayı nasip etsin INSAALLAH.

bu tarz sert davranısların bence insanı dindende sogutacagına inanıyorum benim düşüncem.

Bir gun carsaflı bir hoca annemiz sohpete gidiyormus araba ile yanından gecen arabanın içinde 2 genc kız ısıklarda durunca araba hoca annemizin yuzune tukurmus sizi gericiler hangi devirde yasıyorsunuz defolun burdan diye hoca anne arabadan iniyor 2 sinede birer gul veriryor kızlar sasırıyor ve biraz konusuyorlar ayak ustu biz size tukurduk kufrettik siz bize gul veriyorsunuz bizim dinimiz bole bir din bize tas atana biz cicek veririz iyilik yaparız demiş kızlara gidecegi yeri tarif etmiş sohpete gidiyorum deyip davet etmiş kızlarda sohpete gitmişler dinlemişler hoca annemizi ve suanda o 2 genc kızda birer hoca anne

gercek bir olaydır hikaye felan deildir selamün aleyküm

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Vealeykümselam Allah cc razı olsun ablacım...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
işte Peygamberin iki gülleri
Allah razı olsun ellerine sağlık...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Onları terbiye eden O ise tabi ki bu gibi sonuçlar elde edilir..
Allah razı olsun..

Üst Alt