Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Ş

ŞEVVAL

Guest
sa olasın hekimo lu abi sende olmasan kim sölükleri bulup bize göstercek:)ama sorun var bende almanca sözlük açılmadı ingilizce olandanda bişi anlamadım:(

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
www.m-w.org bu linke tikladiktan sonra acilan sayfada üst kösede bulunan su kisma,

Ingilizce kelimenisi yaziyorsunuz ve cikan kelimenizin yaninda hoparlör Resmine Tiklayarak okunusunu Bulabilirsiniz...

Dictionary: Sesli sözlük icin Kullanilir
Thesaurus: Kelimenizin ayni dilde Es anlam ve aciklamasini bulmak icin kullanilir.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
çok çok çok sa olasın hekimo lu tam bana göre bir sözlük..

ya bide diyorumki hekimo lu kardeşim bu ing formunda muhabbet bölümü açsak ama çok zor konuşmasakda yarım ing olan butun arkadaşlar katılsa sizce nasıl olur ..benim açmdan böyle bişi olursa çok iyi olur derslerimede katkısı olur..

hatta 2.ricam sizden 1. sınıflar için hikayeler varsa siz eklerseniz bizde tercumesini yapsak nasıl olur ?( ama çok fazla zor kelimeler içeren hikaye olmasın cin ali gibi olabilir :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
hekimo lu abi sa olasın sözlükler işe yarıyo:)

bende eslemin fikra katılıyorum harika olur burda ingilizcemizi ilerletiriz...inş azimle tabi..

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı eslem

ya bide diyorumki hekimo lu kardeşim bu ing formunda muhabbet bölümü açsak ama çok zor konuşmasakda yarım ing olan butun arkadaşlar katılsa sizce nasıl olur ..benim açmdan böyle bişi olursa çok iyi olur derslerimede katkısı olur..

hatta 2.ricam sizden 1. sınıflar için hikayeler varsa siz eklerseniz bizde tercumesini yapsak nasıl olur ?( ama çok fazla zor kelimeler içeren hikaye olmasın cin ali gibi olabilir :D

Insa'Allah... :)
Güzel Yazilar Buldukca paylasima sunarim insa'Allah... :)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Hekimoglu
Orjinal Yazarı eslem

Insa'Allah... :)
Güzel Yazilar Buldukca paylasima sunarim insa'Allah... :)

tamam bekliyoruz bizde inş.. :)

Üst Alt