Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
arkadaşlar başlıkta da yazdığım gibi inşallah. çok olmuyorumdur

bu sitede benden başka çok yardım isteyen yoktur heralde :((((( ama ne yapayım canlar sizden başka soracak bir mercim yok :Smiley (121):

şimdi soruma geleyim..bilenler bilir ben pc me yenice format attırdım

daha bir ay olmadı pc yi açınca şöyle bir soru çıkıyor karşıma

internet dowload manager kullanım süresi 9 gün sonra bitecek şimdi kayıt olmak istermisiniz? diyor. bu nedemek? çok elzem bir şeymi bu ? illa kayıtmı gerek başka bir yerden temin edememmi ? bilenler yardım ederse çok sevinirim

birde ses düzenim bozuk bunu nasıl ayar edebilirim ..
cevap veren yardımını esirgemeyen kardeşlerime çok tşk ediyorum..

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
ablacım çok elzem birşey değil kafaya takmayın, o programı silim web'ten yine yükleyebilirsiniz. gerçi o programı süresiz yapmak da var ama çok da önemli değil.

ses ayarları ile ilgili sıkıntı ya kablolardandır, kontrol edin gevşeklik var mı diye, ya da format attığınız zaman ses cd'si olacak onu bilgisayara kurum kurulum ayarlarını yükleyebilirsiniz.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ablacım çok elzem birşey değil kafaya takmayın, o programı silim web'ten yine yükleyebilirsiniz. gerçi o programı süresiz yapmak da var ama çok da önemli değil.

ses ayarları ile ilgili sıkıntı ya kablolardandır, kontrol edin gevşeklik var mı diye, ya da format attığınız zaman ses cd'si olacak onu bilgisayara kurum kurulum ayarlarını yükleyebilirsiniz.

bilgileriniz için çok tşk ederim sağolasın kardeşim..
kabloları gözden geçirdim onlarda bir şey yok ama ses sidisi dediğiniz şeyi interneçilerdenmi alayım yoksa googuldan bulabilirmiyim..

Üst Alt