Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
" type="audio/mpeg">

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
evet gercektende veriLen söyLenen yorumLar dogru..
iyi yönü oLdugu gibi kötü yönüde cok fazLa..

interneti kuLLanabiLen bir insanin haLiyLe akLi ba$i yerindedir ve interneti iyi kuLLanip kötü kuLLanmak kendi eLimizde diye dü$ünüyorum ben

Sebep

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3,661
Takım
Galatasaray
önemli bir konu Hekimoğlu eklediğin için teşekkürler... Tv de izleyememiştim ...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
bende gunun buyuk bir vaktini nette geciriyorum ... :rolleyes:

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
EVET DÜN AKŞAM STV İZLEDİM BU AKŞAMDA DEVAMI VAR ÇOK DOĞRU BİR TESBİT İYİ KULLANIRSAK İİ KÖTÜ KULLANIRSAK KÖTÜ RABBİM HEP İYİ VE HAYIRLI İŞLERDE KULLANMAYI NASİP ETSİN

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Çok önemli bir konu özellikle çocuklar açısandan günümüzün en büyük sorunu internet. Bu konuda belki yetişkinler olarak interneti istediğimiz şekilde kullanabiliriz ama yeni gelişmekte olan kişiler için ahlakın sınırlarını zorlayan bir teknoloji internet. O yüzden çevremizdeki çocukları mümkün olduğu kadar internetten uzak tutmalıyız ve internet kullanımlarını gözetim altına almalıyız.

mehmet27

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
internet insanda sigara gibi aliskanlik oluyo,bende internette cok zaman öldürüyom Allahim yardim etsin

Üst Alt