Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Eğer internet olmasaydı yaşantınızda ne gibi değişiklikler olurdu?, şu an ne yapıyor olurdunuz ? Sizin için iyi mi olurdu, kötü mü olurdu ?

Aklıma takıldı :) Yorumları alalım..

AskSairi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
14
Takım
Fenerbahçe
internet olmasaydı
dindar kardeşlere tanışmamıs olacaktım
kendimi manevi geliştirememiş olacaktım
sırf aşk siirleri yazan bir şahıs kalacaktım

dindar olan bir bayanla evlenmeyi düşünmeyecektim....

devamı sonra...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
İnternetten şok şey öğrendim hayırlı yönde.Olmasaymış bu öğrendiklerim bir eksiklik olarak kalırdı sanırım.
Teşekkürler onur kardeşim.

BeYaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Cok samimi olarak söyliyeyim, bazen evinde I-neti olmayan insanlara gipta ile bakiyorum=)...sahsen benim cok fazla vaktimi "caliyor", ama son zamanlarda biraz daha dozunda ve yerinde kullanma karari aldim Insallah...I-nett tabiki , iyi amacli kullanildigi takdirde cok süper bisey, ve benim vazgecilmezim, eger I-nett olmasaydi, boszamanlarimi ya bir kitap okuyarak yada disarda gezerek degerlendirirdim...

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
ben ortlama 5 saat gibi internette oluyorum bazen değişiyo ama... bilgisayar ve internet olmasa idi insan kendine ve çevresine daha çok vakit ayırabilir benim için öyleydi de.

ama yinede amacına uygun kullanıldıktan sonra çok gerekli olduğunu düşünüyorum...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
İnternet kullanmasini bİlene Çok gÜzel bİrŞey. Ama bİlmeyen İÇİn de evlerde patlamak Üzere bulunan bİr bomba gİbİ adeta. Dİnİ yÖnden olsun baŞka yÖnlerden olsun Çok faydali Şeyler ÖĞrendİm ÖĞrendİk İnternetten. HerŞeyİ sanİyede ayaĞinin altina serİyo adeta.
BaĞimli olmamak ve yerİnde kullanmak yÖnÜnden Çok gÜzel bİrŞey.olmasa İdİ de aslında bi bakıma daha iyi.nete takıldığın zaman zamanın nasıl geçtiğini bilemiyosun ve bu sefer evdekileri ihmal edebiliyosun çoğu zaman.Güzel bişey ama herşeyi sınırında olursa.

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
internet olmasaydı...
tanımayacaktım belkide keşke dediklerimi,
yanılgılarım olmayacaktı belkide
daha da güçlü olabilecektim kimbilir...

Ve internet olmasaydı
çok değerli birçok insanı tanıyamayacaktım
bilal abim gibi..
burayı bilmeyecektim belkide
ki en büyük kayıbım bu olurdu bence...
Selametle...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
İnternet olmasaydı hayat çok farklı olurdu sanırım benim için :) Çünki şu an yaptığım işin,okuduğum okulun, arkadaşlarımın bir çoğunun internet ile uzaktan veya yakından bir bağlantısı var (:

İnternetten olumsuz yönde değilde gereksiz bilgi olarak tanımlayabileceğimiz bir çok bilgi öğrendim, genellikle insanlara faydalı olacak işlerle uğraşmaya çalıştım ama bunları yaşarken gerçek hayatı yaşamaya pek fırsat kalmamış :) Son 1 senedir interneti eskisi kadar sık değilde ihtiyacım oldukça kullanmaya çalışıyorum, gerçi ihtiyacı geçtim vaktim olmadığı için pek sık giremiyorum desem daha yerinde olur :)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Birçok getirisi + götürüsü var bu net ortamının...
neti doğru amaçlarla kullanabilmek lazım...
kendini kaptırıp bağımlılık boyutuna getirdiğinde kötü bir hastalığın ağrısı ve yaralarında sancılanır ınsan...kaybeder kendisini...
yıllardır hayatımda net...
kimi zaman çok fazla yer kapladı hayatımda..
kimi zaman sıfırladım net ile olan bağımı...
ortalamasını bılmek lazım..o ince dengeyi güzel kurmak...
gireceğin çıkacağın yerleri belirleyebilmek...ayarı tutturmak lazım...
hayatıma o kadar çok güzellik...ve mana kattığı oldu ki...
ama benden götürdükleri...açtıgı yaralar da oldu...
çok şükür ki kazandıklarım kaybettiklerime oranla oldukca büyük...
Yeri gelince DUR ! diyebilmeli... ve çok değerli olan vaktimizi de kıymetlendirmeli...
boşa harcamamalı..sonra keşke'li cümleler kurmamak adına...
diyor Melek = )

Rabiye_A

Nur yuzlunun sevdalisi...

Aldığı Beğeniler
15
Bende bu soruyu kendime hep sorardim.

Eger internet olmasaydi:

*kendimi fazla gelistiremezdim.
*dunyadan fazla haberim olmazdi, çunku ben fazla tv izlemeyi sevmiyorum.
*bu guzel siteyle hiç tanisamazdim
*bu sitedeki guzel kalpli insanlarla hiç tanisamazdim, onlarla gerçek abi-kardes ve abla-kardes olamazdim.
*onlarin benden fazla bildiklerine ortak olamazdim.
*sitedeki paylastirdiklarimin sevabini alamazdim, çunku Allahim her paylastigimizin(imanla ilgili) sevabini yazar.
*daha onemlisi kendim gibi insanlar bulamazdim.
*ben yinede internet olmasa imanla ilgili kitaplarimi okumaya devam ederdim.

Ama iyiki internet var, çunku bu zamana kadar kendim gibi arkadaslar bulamamistim.Allah onlarin kalplerini iman nuruyla aydinlatsin ve dogru yolu bulsunlar insaallah!

Üst Alt