Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı MeLeK
"Dostunuz size aklindan geçenleri açiklarken ne -hayir-i ne de -evet-i ona söylemekten korkmayiniz. Ve o sustugunda yüreginiz onu dinlemeyi sürdürsün; Eger dostun senin içindeki denizin alçalacagini bilmek zorundaysa, birak yükselecegini de bilsin.. Yalnizca zaman öldürmek için aranilan dost nedir ki ? O, sizin ihtiyacinizi karsilamak içindir, yoksa anlamsiz boslugunuzu degil.. Ve dostlugunuzun uyumunda birakin kahkahalar yükselsin ve zevkler paylasilsin..."

cok guzel bır paylasım
burda yapılan tuuum yorumlarla canı guonulden katılıyorum
Dürüstlük herzaman kazanır..

Korkma düşmanından atşe olsa yandırmaz seni..
Müstegım ol, Hz Allah utandırmaz seni..

Ay ay benim yazdıklarımada katılırmış güzel arkadaşım.. Canım benimm.. :)

mihri-ban

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Yûnus Sûresi 89 .
Öyleyse dürüst olmakta devam edin ve sakın bilmeyenlerin yolunda gitmeyin dedi.

bilmek yada bilmemek

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Anlamlı bir yazıydı.Tüm katılımcılara genel anlamda katılıyorum.Sanal alemde habibeme üye olduğumdan beri karşılıksız ,dürüst , etkileyici,eğitici,ve paylaşımcı bu dostluğu hissetim.Bazan bu vasıfları gerçek dostlarımızda bulamıyoruz veya dosluğunmuzu veremiyoruz.Temelde dürüstlük olsada anlık iniş çıkışlar aksi tesir yapabiliyor.Klavyeyi kullanırken hata yapmamak için gösterdiğimiz çabayı ve itinayi belkide belkide gösteremiyoruz.Bazan dürüs olmak sağlam dostuklar ve sanal dostuklar için yetmeyebilir.Dürüstlüğün yanında bir çok erdemde gerekir.Ben bu sitede herkese dostluğu teşekkür etmek istiyorum.

Üst Alt