Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
-Pİşşştt lan Berke uyan olm uyan

-Üfff n’oldu lan Barkın sabahın kaçı farkında mısın?

-Olm rüyamda irticacı gördüm çok korktum be

-Ooohh my god? Ne iş yaaa ? diliyorum apaydın olsun günlerin kanka

-Olm bi tane sakallı cocuk vardı… Böyle takkesi filan vardı… Quantum fiziği anlatıyodu, sonra bir başka derslikte kızlar vardı… Bir tane çarşaflı kadın ders anlatıyodu,Aysun,Cansu,Alara bizim kızlar hep kapanmışlar…Ders çıkışında hangi camide öğle namazı kılsak diye dersi kaynatıyorlardı… Olm çok tırstım lan ben ühühüühühüüüü

-Ay napsakki kankacım… Bir bardak vodka çek… Aziz Lenin’in ruhuna değsin bari…

-Olm ben bu İslamcılardan çok tırsıyorum lan ühühüühühüüü

-Barkınnnn,kardeşimmm bende çok tırsıyorum Aziz Mao adına… Bütün o çekiçler oraklar kafama düşsün ki ,emperyalizm çarpsınki çok tırsıyorum bunlardan

-Geçen noldu biliyomusun Berke?... kampuste kızlarla takılıoduk cüzdanı düşürmüşüm olm… Bizim sınıfta namaz kılan çocuk getirdi… Hemde her şeyi ile getirdi…Yanıma “Selamun Aleyküm “ diye yaklaştı… “yere yatın bombaaaaa” dememek için kendimi çok zor tuttum kanka ühüüühühühüüü

-Karl Marks korumuş seni kankacım… Ya üzerinde bomba olsaydı… Aziz Darwin Korusun… Frederich Nietzchenin keçileri seni kollasın…

-Ayy evet kankacım nerdeyse oracıkta kalpten gidiverecektim biliyomusun…

-Olm geçenlerde birde benim başıma geldi böyle bir olay…

-Noldu kanka anlatsana… Yalnız yanıma sokul şimdi bunlar sabah namazına filam gidecekler,ayaktadırlar çok korkuyorumda hala Berkecim..

-Tamam Barkıncım sokuldum bebeğim sana…

-İşte ne diyordum Barkıncım.. heh geçenlerde Alara ile çamın altında takılıyoruz kampuste.. İşte gitar filam çalıyoruz…Chemical Boysdan filam bahsediyoruz.. Bu arada We don’t need no education ‘u namelendiriyoruz… Ufaktan bira filam var yanımızda… Hafiften çakırız anlıyomusun..Derken Aysun’da bize doğru geliyomuş.. Bize görmemiş benim ayağıma takıldı,tepesinin üzerine dikildi.. Biz iyice çakır olmuşuz ayağa kalkamıyoruz… Derken ordan kapalı bi kız geldi.. Aysunu kaldırdı,üzerini başını temizledi..Peçete filam çıkardı,kafasındaki yarığa tampon yaptı.. Sonrada ne dedi biliyomusun… Hayatımda hiç bu kadar korkmamıştım… hatta fark ettiysen 3 gün boyunca yemek yiyemedim ben..

-Ne dedi Berkecimmm yaaa ühüühü

-“Allah şifa versin hanımefendi” dedi… Ayy büyün tüylerim ayağa kalktı…ühüühühü

-Üniverstenin hali içler acısı, ülke zaten bitmiş… Bittik biz kankacım… Her türlü özgürlüğümüzü elimizden alcaklar…ühühüüühü

-Anlıyorum seni Berkecim ühühüü … Onların “Allah”ları varsa bizimde çetemiz var,mahkememiz var,suikastimiz var,devrimlerimiz var hepsinden öte darbelerimiz var…

-Barkın manyakmısın sen… Hadi sen buna kendini inandırırsında olm… Bunların bi peygamberi var.. Adam tek başına koskoca Arap yarımadasını tek başına sallamış… Bunlarda O peygamberin elemanı… Bizim çetemizde,mahkemimizde sökmez bunlara … Biz bittik olm biz bittik ühüühühüüh ben kendimi intihar ediciğim ühühüühüh :(

Ertesi gün 3. sayfa manşeti

“İSLAMCILARDAN KORKAN GENCECİK GENÇLER GENÇLİKLERİNE KIYDILAR”

Rüyalarında İrticacı gören gençliğimiz bunalıma girerek kendine kıydı.. Olayı Hamas liderinin üstlenmesi bekleniyor…

THE SON
(Alıntı veya Çalıntı :)

Üst Alt