Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
s.a arkadaşlar sizden birşey rica edecğim. benim acele bir işe ihtiyacım var. Bilgisayar programcılığı mezunuyum daha önce tasarım üzerine çalıştım İzmirde ikamet ediyorum acaba bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı. eğer yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. mail adresim (eşimin) yusufsimsek_007@hotmail.com dur.

duayla...hayırlı huzurlu güler...

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Allah yardımcın olsun cnm inşallah hemen bulunur bir iş.

Ahiretime Duamsın

***AHİRETİME DUAM'SIN***

Aldığı Beğeniler
1,783
Takım
Galatasaray
iyi güzel bacım şimdi yardımcı olabilmem için önce sizin ikametkah ettiğinizi öğrenmem lazım hangi şehirdesiniz ona göre yardımcı olayım size
selametle

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
yazıyı okursanız zaten yazıyo İzmirde ikamet ettiği.

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
arkadaşım allah kolaylık versin işsizlik zor...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
İş internet üzerindemi olacak yoksa reeldemi ? Birde bilgisayar ile ilgili hangi programları kullanabiliyorsun onları yazarsan araştırabiliriz :)

suara

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Canımcım ben haber beklemekteyim İzmir'den ama şanssızlıktır ki işte bizim sorumlumuzun düğünü oldu ve şu anda izinde inşeallah döner dönmez görüşeceğim kendisiyle.Elimden geleni yapacağım inşeallah

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
s.a ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim ailm Rabbim razı olsun. ayrıntılı bilgi veya cv göndermemi isteyen arkadaşlar verdiğim mail adresine mail atarlarsa çok sevinirim...

duasız koymayın lütfen...duayla..

Üst Alt