- Aldığı Beğeniler
- 1
- Takım
- Galatasaray
Coca-Cola yazisini yansitmali olarak ters cevirdiginizde arapca bi yazi teskil etmektedir. Ve bu yazida "La Muhammed La Mekka" yazisi ortya cimaktadir. "La"arapcada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman:"Muhammedi ve Mekke`yi ortadan kaldirmak" anlamini tasimaktadir. Inanmak güc ama ne kadar cahil oldugumuzu gözelrinizle görmye ne dersiniz ?
Coca-Cola tersi aloC-acoC arapca yazamiyorum arkadaslar kusura bakmayin !!
Simdi bu yaziyi hat sanati gözlükleriyle seyredelim:
La Muhammed La Mekka
Muhammed ve Mekke yok olsun
Hala hic utanmadan, cekinmeden Coca-Cola icen Müslümanlar ...!
TAKDIRLERINIZE BIRAKIYORUZ ....
arkadaslar resmide vardi bende ama nasil koyuluyor bilmiyorum en kisa zamanda ögrenip koyacagim ..
ya abicim resimde var gercek bu ya ben yazin kuran kursuna gittim okumayida biliyorum aynen gercek bunlar yalan falan degil israilin ne oldugunu bilmiyor musnuz yaaavv müslümanlari öldürmeye calisan coca-cola yi da böyle bisey yapar zaten bu amerika mali israilin malidir..!!
Coca-Cola tersi aloC-acoC arapca yazamiyorum arkadaslar kusura bakmayin !!
Simdi bu yaziyi hat sanati gözlükleriyle seyredelim:
La Muhammed La Mekka
Muhammed ve Mekke yok olsun
Hala hic utanmadan, cekinmeden Coca-Cola icen Müslümanlar ...!
TAKDIRLERINIZE BIRAKIYORUZ ....
arkadaslar resmide vardi bende ama nasil koyuluyor bilmiyorum en kisa zamanda ögrenip koyacagim ..
ya abicim resimde var gercek bu ya ben yazin kuran kursuna gittim okumayida biliyorum aynen gercek bunlar yalan falan degil israilin ne oldugunu bilmiyor musnuz yaaavv müslümanlari öldürmeye calisan coca-cola yi da böyle bisey yapar zaten bu amerika mali israilin malidir..!!