Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Coca-Cola yazisini yansitmali olarak ters cevirdiginizde arapca bi yazi teskil etmektedir. Ve bu yazida "La Muhammed La Mekka" yazisi ortya cimaktadir. "La"arapcada olumsuzluk ekidir. Yani bu cümle o zaman:"Muhammedi ve Mekke`yi ortadan kaldirmak" anlamini tasimaktadir. Inanmak güc ama ne kadar cahil oldugumuzu gözelrinizle görmye ne dersiniz ?
Coca-Cola tersi aloC-acoC arapca yazamiyorum arkadaslar kusura bakmayin !!
Simdi bu yaziyi hat sanati gözlükleriyle seyredelim:
La Muhammed La Mekka
Muhammed ve Mekke yok olsun

Hala hic utanmadan, cekinmeden Coca-Cola icen Müslümanlar ...!
TAKDIRLERINIZE BIRAKIYORUZ ....
arkadaslar resmide vardi bende ama nasil koyuluyor bilmiyorum en kisa zamanda ögrenip koyacagim ..
ya abicim resimde var gercek bu ya ben yazin kuran kursuna gittim okumayida biliyorum aynen gercek bunlar yalan falan degil israilin ne oldugunu bilmiyor musnuz yaaavv müslümanlari öldürmeye calisan coca-cola yi da böyle bisey yapar zaten bu amerika mali israilin malidir..!!

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
coca-tr.jpg

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
evet gecen gun okudum bende...
Allahım affet affet Yarabbım...
Allah hıdayete erdrsın bu urunlerı kullanmıyoruz boykota devammm

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bunu daha önce defalarca duymuştum..
Allah affetsin..
Ama konunun üyeler hakkında duyurulara ne işi var anlamadım konuyu serbest kürsüye taşıyorum..

FurkanCan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
ben boykota cola turka yı da kattım kola içmemeye çalışacağım.

kola turka zaten içilmıyor geçenlerde misafir geldi iki tane kola turka aldım hedyesi danone gazuz.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : furkan21
geçenlerde misafir geldi iki tane kola turka aldım hedyesi danone gazuz.
İlk defa senden duyuyorum abi danonenin hediyesini verdigini :)

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
abi ve ablalarım bu konular çok hassas ve gerçekten şiddetle kaçınmamız bir konu..

Çünkü.coca cola nın sahibi.. bütün gelirlerini israile bağışladığını resmen açıkladı..
Eğer bu aldığımz ürünün parasının filistindeki çocuklara kurşun olarak geri döneceğini idrak edersek,ne bu içeceği ne de kampanyada belirtilen firmaların gıda maddelerini almayız...

Alırsak bilelim ki,bizim aldığımız her bir ürün filistindeki mazlumlara kurşun olarak geri dönüyordur.Bunun bilincinde ve idrakinde olmalıyız..

ve tüm çevremizi de bu konuda uyarmamız lazım..

Adamın elinde kola şisesi,ve filistinde bulunan vahşeti izleyip,YARABBİ bunlara yardım et,elimizden duadan başka bir şey gelmiyor demesi,o insanın gerçek konuşmadığını gösterir.Bu konuda ne olur daha dikkatli olalım..

Yarın ALLAH c.c un huzuruna geldiğimizde,filistinde ölen mazlum kardeşlerimizin katillerine ortaklık ettiğiniz sorulduğunda,ne cevap verecez.
Onun için ne olur,almayalım bunların mallarını ve aldırmamaya çalışalım...ki..yarın ALLAH ın huzurunda cevap verebilelim..En azından bunu yapalım..

YARABBİ bizleri bilinçli müslümanlardan eyle...

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
rabim bizleri af etsin insallah..ben kendim o günden beridir icmiyorum ben sigarada kullanırım marlboro icerdim onun icin onu icmeyide bıraktım..Rabim hepinizden razı olsun.....

*sümeyye*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
evet gecen gun okudum bende...
ALLAHım affet affet Yarabbım...
ALLAH hıdayete erdrsın bu urunlerı kullanmıyoruz boykota devammm

AMİN ECMAİN.

İNŞ.

AMA NE DUSUNUYORUM BILIYORMUSUNUZ ARKADASLAR..?

BUNLAR O YAZIYLA SIHIR BUYUDE
YAPMIŞ OLUYORLAR HIÇ DIKKAT ETTINIZMI

IÇTIKTEN SONRA BI GARIP OLUNUYO BEN HEP GARIPLESIYORDUM 8o

İNŞ. BU SAYADEDE İÇMEMİŞ OLURZ ARTIK

Üst Alt