Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Gerek evliliğin yıldönümü gerekse doğum yıldönümü münesebetiyle tertiplenen merasim ve toplatıların kendisi günah olmaz. Günah, bu toplantılardaki tutumlardan meydana gelebilir.

İnsanlar bir araya gelince helal olan şeyleri yiyor, helal olan şekliyle sohbet ediyor, hayattan bir yaprağın daha koptuğunu, ömürden bir yılın daha gittiğini düşünüyor, faydalı sohbetler yapıyor. Günah olmayan şekilde eğleniyorlarsa elbette böyle evlilik yıldönümü veya doğum günü kutlamalarında haram olmaz. Hiçbir sakınca söz konusu hale gelmez. Şayet bu vesile ile haramlar işleniyor, günahlara maruz kalınıyor, çok israflı eğlence ve yeme içmelerle kötü örnek olunuyorsa; günahlık, günden değil, günde işlenen hatalardan meydana gelmektedir

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
bilgiler için Allah razı olsun

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Önemli bir konu teşekkürler
Selam ile.

manolya68

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Allah razı olsun.Aklıma takılan bir konuydu.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
elelrine sağlik bacim aam benim ufakliklar beni çok üzüyor maalisef...........herşey yerli yerince olacakmış yoksa işimiz çok zor...........ne yapalim hayırlısı olsun diyoruz........

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir açıklama cevap ALLAH razı olsun

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
İslam dini mantık dinidir,zaten dinimizde mantığa aykırı hiçbir şey yoktur,sadece yürekten Allah'a bağlı olmalı insanlar....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Rabbim sizlerden de razı olsun...bazı konularda hassas olmak lazım...ve ince düşünerek yaşama yansıtmak.. ;)

Üst Alt