Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İslamda YOK Böyle Birşey!!!/VİDEO

Zikir törenleri adı altında yapılan şovların bir çok aşırılık örneğini gördük ama bu kez ''YUH ARTIK'' dedirttiler! Sözde bir şeyhin yeni icadı! Kadınlı zikir!!

Bu nasıl SOYTARILIK?

Şanlıurfa'da ilk kez baş örtülü bir kadının katıldığı zikir görüntüleri ortaya çıktı.

Şok eden zikir görüntülerinde bir oda içerisinde toplanan erkeklerin olduğu yere getirilen genç bayan, şeyhi olduğu iddia edilen kişinin önünde yarı çıplak bir erkek mürit bulunduğu halde tuhaf hareketlerle karşılıklı gösteri yaptı.

Şanlıurfa'da, kimin tarafından hazırlandığı belli olmayan ancak 11 Ekim 2006 tarihinde Şanlıurfa'da bir köy evinde çekilen zikir törenlerinin yer aldığı CD'de bir kadının da olduğu görülüyor.

Kadının yaptığı hareketler ve o topluluğun içindeki hareketleri hayet verici şekilde!!

İşte o video:

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Allah'ım bu ne böle şok oldum diyebiirm abi.Yorum bile yapılamaz bunlara ya lezir şeyler diyerim ..Rabbim ıslah eder inşallah.

mihru vefa

talib-i aşk

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
Bunu görmek içinde illa bişeymi yazayım kurbanım..)

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
tövbe tövbee! artik insanLar geLi$i güzeL kendi kafaLarina göre bazi $eyLeri yapmaya ba$LadiLar... süpermenciLikmi oynuyor bunLar zip zip zipLayarak! ALLAHü teaLanin ismini zikrederek yaptikLari bu hareketLer hic ho$ degiL... Rabbim affetsin insaALLAH!
ve göLge karde$imizin dedigi gibi kimseyi akiLdan noksan birakmasin!...

amin

GüleHayran

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
insanlarin tarikatlara yanlis bakmalari bu insanlar yüzünden oluyor zaten, seriat üzerinedir tarikat!

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM mahşer günü ben sana akıl verdim.Neden onu kullanmadın diye sormazmı..
Bunlar ve bu gibi şeyler islama ve gerçek mürşidlere yapılan bir komplo da olabilir...Ama çok kişinin yanlış anlamasına vesile oldukları için...TAbiki hesapları daha çetin olacaktır.

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
şimdi ben diyicem bunlar şeytanı da geçmişler ,siz bana diyeceksiniz ki.o kadar da söylenmez..
Şeytan insana vesvese yolu ile gelir.Seni kandırmaya çalışır.Sen kendine hakim olursan onun başını ezersin..

Ama bu ve bu gibi kişiler şeytanın şubelerinden bir şubedir.Onun işini yapıyorlar.Biraz komik gelebilir,ama şeytan bile bunları görünce ya ben tatil yapayım.zaten işimi ne güzel yapıyorlar der.

Çünkü bu ve bu gibi kişiler gölge abim çok güzel tespit etmiş.Akılları tam olsa idi böyle yapmaz idiler..Ama çogu kişinin zaten bahane arayıpta ,belki birinin hidayetine bile vesile olacakken.Bunları göstermesi ve söylemesi ,ve tabi karşıdaki kişininde yine araştırmaması sonucu belkide güzel bir yola girecekken.Bırakın girmesine nefretine bile sebep vereceklerdir.Dediğim gibi hesapları çok çetin olacak...

Kişi birine verdiği tesbihin ,ve o kişinin o tesbihle isyanvari hareketler içermesi sonucu ,onada aynı günahın işleneceği günde.Bunların hesabı nasıl olur....

Üst Alt