Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
RABBİM AKIL FİKİR HİDAYET İHSAN EYLE....

YUHH YANİ YUHHHH

BUNLAR NE İNSANI NE DE SEYTAN
SEYTAN ÖYLE İNSANLAR VAR Kİ BEN BİLE ONLARDAN KORKARIM DEMİŞ
ALLAH IM SANA HAVALE EDİYORUM HERŞEYİ BİLEN SENSİN BİZ ACİZİZ

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Aman Ya Rabii!!Allah aşkına bu bir şaka mı??insanın böyle şeylere inanması için akıldan noksan olması lazım Bayram kardeş..bu ne cahilliktir böyle..Rabbim aklımııza mukayet olsun...Ülkemizide böyle safsatalardan korusun inşallah...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İnsan din ilminden uzak olduğu zaman maalesef böyle yaşıyor.

Hz ömer (r.a.) buyuruyor ki:"İnsan inandığı gibi yaşamazsa,yaşadığı gibi inananmaya başlar" buyuruyor.

Maalesef böyle durumlarda islam cemaatlerinin üzerine yıkılıyor.Halbuki dinimiz kadın ile erkeğin bi arada raks etmesini kerih görüyor.Neuzubillah

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
gizli mesajdı şimdi göebilirisniz :)

tılsımı_kainat

duygusal realist

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
okadar islama taarruz duydum bunu ilk defa duydum bu şarlatanlar tümü ile islamiyeti bomaya dağıtmaya çalışıyorlar ama bu video yu görünce ne yalan söylim biraz sevindim sevinmemin sebebi ecnebi dinsizlei böyle oyunlar oynuyorsa son saldırılarını yapıyor demektir tabiki biraz ağır olacak hani bir söz vardır ya
yaralı aslan daha çok saldırır omesele yani neyse kardeşler davamızda daim olmak niyeti ile aeolun

Üst Alt