Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ıspanaklı keki ilk defa kazakistanda yemiştim çok şaşırmıştım aynen antep fıstıklı gibi gözüküyordu lezzetinde asla ıspanak vardı gibi deyildi inanın eyer söylemeseler asla ve kata anlamasınız sonra büyük kızımda yapmasını öğrendi ve oda çok güzel yapmaya başladı... sizlere tavsiye ederim mutlaka tatmalısınız ahhhh misafirim olsanızda size yapsam yedirseydim keşke

gazozuna_ilaç_atcam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
gunes bu karadeniz yöresine felan mı ait hiç duymadım gormedim ama tatmak isterim bi gun yaparım inş... sagol

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Evett ben de anneciğim gibi size tavsiye ederim,çok güzel oluyorrr... Yapınız,yeyiniz... :) ;)

Yalnız ben daha yapmasını bilmiyorum :D
Ablam gelsin de bana da öğretsin artık... :D :p
Hem karşılaştırmış oluruz Güneş ablanın tarifi ile..
Teşekkürler Güneş abla:)

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ÖNCE ISPANAK KEK VE AYRICA KREM ŞANTİYİ NASIL YANİ DEDİM SONRA BÜTÜN TAVSİYELERİNİZİ OKUYUP DENEMEYE KARAR VERDİM.EN KISA ZAMANDA DENEYECEYİM TERİF İÇİN ÇOK TŞKLER GÜNEŞCİGİM EVET DEDİGİN GİBİ GÜMÜŞHANE VE BAYBURT SOFRASI HEMEN HEMEN AYNI.ISPANAGI ÇOK SEVERİM BÖREGİNİ,BORANİSİNİ,LEMİSİNİ VE YEMEGİNİ HARİKA SAGLIK ACISINDANDA ÇOK FAYDALI..SELAMETLE...

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
TARİF İÇİN SAĞOL.BEN BİLİYORUM BU KEKİ.ÇOK GÜZEL OLUYOR.İLK DUYDUĞUMDA BANADA ACAİP GELMİŞTİ AMA YEDİĞİMDE ÇOK HOŞTU.HERKES BİR DEFADA OLSA DENESİN....
AFİYET OLSUN....
:p

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : gazozuna_ilaç_atcam
gunes bu karadeniz yöresine felan mı ait hiç duymadım gormedim ama tatmak isterim bi gun yaparım inş... sagol

Aslin da evet karadeniz yöresine ait bi tarif...Ama bir karadenizli olarak yeni ögrendim.... :DBenim Annem Babam Bayburtlu oldugu icin genelde evde Bayburt yöresi yemekleri piserdi...Hamsi tava, buglama,izgara haric...Bu tarifi cok sonralari burda yasadigim yerde bir ablada gördüm ögrendim...

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Tesekkürler canlar ilginiz icin....Gercekten pisman olmayacaksiniz deneyin derim.... ;) Simdiden kolay gelsin, afiyet olsun...

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ORiJiNAL YAZARI : Günes
Tesekkürler canlar ilginiz icin....Gercekten pisman olmayacaksiniz deneyin derim.... ;) Simdiden kolay gelsin, afiyet olsun...

Biz teşekkür ederiz ablacığım paylaştığın için.. :)

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
AYYYY EVET HARİKA OLUYOR BENİM OĞLUMDA ÇOK SEVİYOR BENDE TAVSİYE EDERİM DENEYİN GÖRECEKSİNİZ

Üst Alt