Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
nooluyo burda bakim bensiz kim kek yürütüyo yürütüyosa ayıbediyo insan bekler dimi :D

ve çayları yetiştirdim acık demini alsın diye geciktim di falan filan bissürü mazeret mazeret :Smiley (74):....
images

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
selamün aleyküm.afiyet şeker olsun kızlar .aman dikkat çayı açık için kansızlık yapar:)) Allah'a emanet olunuz.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Aleykum esselam Güli gel gülüm buyur beraber olsun sanada açık doldururuz o olur :p

zaten zehra bacı kekleri iki yere birden ikram ediyo bizde kendi ikramlarımızı kendimiz tedarik olayına yöneldik ne yapalım ev sahabısı ortalarda olmayınca iş başa düşüyor :p

bu arada ben bu tarifi hemen hemen tüm meyvelerle yapıyorum hepside farklı lezzetlerle farklı güzellikte oluyor.. deneyebilirsiniz tavsiye ederim.

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Aleykum esselam Güli gel gülüm buyur beraber olsun sanada açık doldururuz o olur :p

zaten zehra bacı kekleri iki yere birden ikram ediyo bizde kendi ikramlarımızı kendimiz tedarik olayına yöneldik ne yapalım ev sahabısı ortalarda olmayınca iş başa düşüyor :p

bu arada ben bu tarifi hemen hemen tüm meyvelerle yapıyorum hepside farklı lezzetlerle farklı güzellikte oluyor.. deneyebilirsiniz tavsiye ederim.

Nerelere kayboldun kiz:DSonunda geldin arora:) bende diyodumki caylarimiz nerde kaldi diye
Sagolsun zehra ablam cayi ikram etti :) ;)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Nerelere kayboldun kiz:DSonunda geldin arora:) bende diyodumki caylarimiz nerde kaldi diye
Sagolsun zehra ablam cayi ikram etti :) ;)

ne kaybolcam canım benim yuhum gemişmişti acıcık üzerine afiyet nezle oluvermişim duramadım dahasında yoksa ben yine gece kususuyum :-;
ve det bakem benim çayım biytanedir insan bekler yok zehra abla ArorAnın elinden daha tatlı oluyo valla almam der dimi yazdım bunu bi kenara yazdım.... :hihi:

konudan sapmamak adına konu bağıntılı bişiilerde yazalım uyarı almıyalım :p

ben bu kekten birsürü yaş pasta türevleri de yapıyorum özellikle görünüm oldukça güzel oluyor duyurdum denemek isteyene efendim :G:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
arora senin çayın tadıda bi başka tabikide ama ben yetişemiyorum işte..üzerinize afiyet biraz nezle durumları var aslında çay yerine ıhlamur alsam daha iyi emme :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
geçmiş olsuuunn ...aman dikkat et buara sanıyorum ki salgın ben yeni atlattım ki atlatmışta tam sayılmam. zor oluyor hakikaten anlıyorum seni.
Yalnız bişey diyeyim mi resmi koyarken; ya kuşburnu mu koysam, papatya mı , ıhlamur mu tereddüdü geçirmiştim ama nesli çay dedi diye de üşenmeyip demlediydim :p

buyur afiyet olsun diyorum geçmiş olsunlarımı da yanına katık ediyorum bilesin :gulver:

images

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
geçmiş olsuuunn ...aman dikkat et buara sanıyorum ki salgın ben yeni atlattım ki atlatmışta tam sayılmam. zor oluyor hakikaten anlıyorum seni.
Yalnız bişey diyeyim mi resmi koyarken; ya kuşburnu mu koysam, papatya mı , ıhlamur mu tereddüdü geçirmiştim ama nesli çay dedi diye de üşenmeyip demlediydim :p

buyur afiyet olsun diyorum geçmiş olsunlarımı da yanına katık ediyorum bilesin :gulver:

images

ellerine sağlık canım inan karışık bitki çayı iyi geliyo ilaçsız atlattım çok şükür bünye sağlam nede olsa :-O

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Ispanaklı bu tarifle neler yapılabileceğine örnek olsun için buyrun bakalım el emeği göz nuru ...
Afiyet şifa olsun inş efenim :)

bence oldukça güzel oldu ama beğeniler görecelidir bilmem sizin fikriniz ne olur:sweatingbul[1]::gulver:

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Cok guzel gozukuyor arora masALLAH hamaratlisinda
Zindanin dedigi dogru: her eve lazim cinsten :D hihi
Uzerindeki kus tuyune benziyor gibi yoksa benmi yalnis goruyorum:D

Üst Alt