Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Cok guzel gozukuyor arora masALLAH hamaratlisinda
Zindanin dedigi dogru: her eve lazim cinsten :D hihi
Uzerindeki kus tuyune benziyor gibi yoksa benmi yalnis goruyorum:D

Allah iyiliğini versin nesli... kuştüyü nerden çıktı gülüm onlar pişmaniye bitanem hani İzmitin meşhur bir tür şekerlemesi (nasıl tarif edilir bilemedim şeker helva diyeyim hazır satılıyor o )

her eve lazım olayına gelince aman bacımcan ben her evin işinin altından kalamam her ev dursun yerinde bir evde olmak yeter bana :p :gulver:

beğenmene sevindim yaptıklarım beğenilince sevindirik oluyorum o oluyor:gulver:

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Allah iyiliğini versin nesli... kuştüyü nerden çıktı gülüm onlar pişmaniye bitanem hani İzmitin meşhur bir tür şekerlemesi (nasıl tarif edilir bilemedim şeker helva diyeyim hazır satılıyor o )

her eve lazım olayına gelince aman bacımcan ben her evin işinin altından kalamam her ev dursun yerinde bir evde olmak yeter bana :p :gulver:

beğenmene sevindim yaptıklarım beğenilince sevindirik oluyorum o oluyor:gulver:
Hahaha nebilim hic aklima gelmedi pismaniye olacagini :D bende sus icin kustuyunu kullandin sandim:D haha benim gozlerde sorun var galiba:D
Oyle diyosunda is basina kalinca ozaman herseyi yapiorsun:) yani kaldiramama inanmam;)
Sen ozaman bol bol pasta yemek yap buraya ekle tarifi ile beraber ozaman sen herzaman sevindirik olursun hic uzulmesin;)
Cok hos gozukuyor pismaniyeyi nasil yaptin uzerine?merak ettimde?

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Hahaha nebilim hic aklima gelmedi pismaniye olacagini :D bende sus icin kustuyunu kullandin sandim:D haha benim gozlerde sorun var galiba:D
Oyle diyosunda is basina kalinca ozaman herseyi yapiorsun:) yani kaldiramama inanmam;)
Sen ozaman bol bol pasta yemek yap buraya ekle tarifi ile beraber ozaman sen herzaman sevindirik olursun hic uzulmesin;)
Cok hos gozukuyor pismaniyeyi nasil yaptin uzerine?merak ettimde?
Benim işim bu dermişim akla gelmeyeni kullanıp uyumuna gönül bağlatmak :p
canımcım önce kremşanti kapladım krem şanti üzerine elimle pişmaniyeleri yapıştırttım.. olay o :-;
krem şanti yerine pudinklede olur ama zor olur yani daha zor diyelim.

böylesi kolay ve tadıda hoş oluyor.

hımm.. aslında pastalarımı eklesem doğru bu iyi bir fikir olabilir yani bissürü yapıyorum nede olsa birileri görsün göz şenliği olsun demi ama :p

fikir için sağpl cicim biara yapiyim hakkatan :gulver:

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
Cok sevdigim kek.. ALlah razi olsun paylasdiniz icin.

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
EsmaCa sen benim pastayı gördünmübir ön sayfada hiç değinmemişsin bi göz atıver fikir koleksiyonu ediyorum burda Bacım bi zahmet :p

nesligul

Hersey sevmekle basladi..

Aldığı Beğeniler
40
Arora asil sen kendi pasta kitabinida cikarabilirsin sponsorunda ben olurum bak:D;)
Bosuna demiyorum sana hamaratli kiz diye..
MasALLAH diyelimde nazar degmesin sana :p :D
Ben krem santiyi tercih ediyorum..
Bilgiler icinde tesekkurler cancagzim..

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
ne olmuşsa orda görünmüyor buraya yeniliyorum bakalım görünecek mi
SDC16314.JPG

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
Arora asil sen kendi pasta kitabinida cikarabilirsin sponsorunda ben olurum bak:D;)
Bosuna demiyorum sana hamaratli kiz diye..
MasALLAH diyelimde nazar degmesin sana :p :D
Ben krem santiyi tercih ediyorum..
Bilgiler icinde tesekkurler cancagzim..

canım benim yaaa Sen ZındaN a Haklı diyosun ya asıl senden her ArorA ya lazım :hihi:
nası gaz vermek o öyle şekercim gazla çalışıyo gibi görünüyorum zahir :Roflol: vallaaa senden iyisi şamda kayısı süperötesisin demedi deme:-; ne diyim uçtum yakında iner kitap hazırlıına girişerim :D:D

Beste

Dert etme Duâ et..

Aldığı Beğeniler
18,751
Takım
Galatasaray
EsmaCa sen benim pastayı gördünmübir ön sayfada hiç değinmemişsin bi göz atıver fikir koleksiyonu ediyorum burda Bacım bi zahmet :p

Wauuw Harika pasta Aksam aksam canim cekti nolcak simdi:honk:...
Allah razi olsun kardesim ellerine saglik insAllah.:)

Üst Alt