- Aldığı Beğeniler
- 128
- Takım
- Fenerbahçe
İlminur Hanım Bu konuyu da kilitlemeden birşeyler yazayım
İlminur Hanım,
Diğer konuyu kilitleyerek kimi cezalandırdınız? Konuyu açanı mı yoksa muhalif olanı mı? Yoksa kimi mutlu ettiniz, kimi üzdünüz? Tartışmadan kimi galip çıkardınız kimi mağlup? Sorulara beni ilgilendirmez diyorsanız orası başka elbette.
Bırakınız tartışsın insanlar. Herkes koysun kişiliğini ortaya. Bilelim az buçuk kimin ne düşündüğünü. Varsa bir tepkimiz ona göre ortaya koyalım. Hak edene değer verelim. Hak etmeyeni dışlayalım (Bu bende olabilirim vs). Tartışma sonucunda uzlaşma sağlanabilir belki. Ama konuyu kilitlemek uzlaşma imkanını ortadan kaldırmaktadır.
Kimseyi cezalandırmadım,kimseyi mutlu etmedim ve üzmedim,tartışmak isteyen kendi profilininde tartışsın kapatma sebebim şudur bu konudan dolayı üzülen insanlar var ve bu konuya muhalefet edenlerin sadece kendi nefsinden dolayı insanlara karşı ağır ithamda bulunduklarını düşünüyorum çünkü araya nefisleri girmemiş olsa idi Allah rızası için söyliceklerini söyler ve gerisini kişilere bırakırlardı ama öyle bir hal aldıki artık neredeyse bu buluşmaya katılanlar imansız katılmayanlar imanlı müslüman haline geldi ve çok fazla suizanda bulunuluyor kısacası ben konuyu kitledim gerekirse onur açar fakat açmaması daha hayırlı bence ...