Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
adımı kesin gelcekler listesinde görmek isterdim ama kısmet işte:(
ha bi de ben o gün anidn çıkagelirim yanımda bişi getiremem falan haberiniz olsun öle cezalara falan gelemem :D
ayrıca ip de atlıyamam:D:D
ayy ne kadaa mızıkcıyım ben:D

Hemen yazalım sizi kesin gelecekler listesine olmazmı?
Siz gelirken kendinizi getirin yeter:D
Size özel ceza kısmını kaldırıyorum :)

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
kesin gelmeyecekler listesi yokmu:)

Tuğraa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,778
Takım
Diğer
Sizlerin adına bende sevnidim ayaramışınız en sonunda
Hayırlısı ile buluşun inş. güzel geçer

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Evli kardeşlerimize istinaden aldığımız karar üzerine;
Bay ve bayan arkadaşlarımız ayrı yalnız aynı ortamda olmayı uygun gördük.

yani şöyle mi anlamız gerekiyor....
evliler için uygun olmayacagını düşündünüz...ama bekarlara uygun öyle mi...
Peki dinen böyle ortamlar evlilere yasak,bekarlara helal mi diyor...
Kocaman bir pes walla...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
yani şöyle mi anlamız gerekiyor....
evliler için uygun olmayacagını düşündünüz...ama bekarlara uygun öyle mi...
Peki dinen böyle ortamlar evlilere yasak,bekarlara helal mi diyor...
Kocaman bir pes walla...

Eleştiriniz kendinize saklayın lütfen burada herkes aklı başında insanlar sıkıldım artık burada hocalık taslayanlardan yorumunuzu siliyorum devam ederseniz onuda silicem siz katılmayan kataılmnızda beklenmiyor zaten ....

Firak-i Nigah

~ Ya Bâkî Entel Bâki ~

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Eleştiriniz kendinize saklayın lütfen burada herkes aklı başında insanlar sıkıldım artık burada hocalık taslayanlardan yorumunuzu siliyorum devam ederseniz onuda silicem siz katılmayan kataılmnızda beklenmiyor zaten ....

Kardeşim elbette aklıbaşında insanlarız..
Fakat Kur'an-ı Kerimde helaller-yasaklar bellidir...
Nefsani bir eleştiri değil yani..
Mesajım nefsinize agır geldiyse buyrun silin...
Yalnız sadece mesajımı değil lütfen üyeliğimide silin..
dua ile vesselam...

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe

dua ile vesselam...

Ben insanları eleştirmem neden söylimmi eleştirecek olduğum an bu nefsen yada islami yaşayışımla olsun eleştirmem çünkü o an kendi kendime derimki sen nekadar yaşıyorsun hiçmi günahın yok yada Allahın razı olduğu kullarından olduğuna dair bir delilinmi varda insanları eleştiryorsun diye kendimi hep sorgularım herkesin tercihidir yaşadığımız yerde ne kadar haramlık selamlık uygulaya biliyorsunuzki ben çalışıyorum ve çoğu erkek bir arada oturup yemekte yiyoruz çayda içiyoruz çünkü haramlık selamlık uygulamamaız imkansız şimdi dersinizki o mecburi nefis heryerde kendini gösterir önemli olan siz nefsinizi Allaha emanet edin gerisinde zaten Allah yardımcınız oluyor yani sonuçta umimi olarak açık alanda toplanılacak ayrı masalarda oturulacak sonuçta yabancı insanlarlada bir arada tanımasanızda oturuyorsunuz o yüzden bırakın lütfen bunları sadece sizler müslüman değilsiniz hepimiz müslümanız nefsime ağır gelmiyor sadece şunu düşünüyorum bu kadar sert eleştirirken bu eleştiriyi yapanlar ne kadar günahsız diyorum kusura bakmayın sizi kırmak yada yaşamınızı eleştirmek için söylmiyorum okadar şeye şahit oluyorumki namaz klıyorlar millete iftira atıyorlar ama onlara sorarsanız islama aykırı yaşıyor diyorlar Rabbimin kimi alim kimi zalim yapıcağını kimse bilemez nefsimizde kalbimizde Rabbimin elinde ....

vesselam ...

Nar-ı Yar

Müebbet Talebe

Aldığı Beğeniler
3

dua ile vesselam...

-Size bir cevap verme lüksüm yok lakin şunu belirtmek isterim;

Buradaki insanlar çok samimi ve bir o kadar da dinlerine düşkün 'din' kardeşlerimiz... Buradaki herkes her şeyi çok iyi biliyor. Ayrıca 'Evli kardeşlerimize istinaden' demelerindeki maksat bu fikri ilk ortaya koyan bir evli kardeşimizdi. Öyle düşünüyorum ki evlilik olayı buradan çıktı. Hepsi helal haram konusunu iyi biliyorlar... Buluşma yerleri bir olsa da toplanma yerleri ayrı olacaktı diye düşünüyorum... Lütfen yargısız infaz yapmayalım... Saygılarımla... :)

-Buluşmayı umarım gerçekleştirirsiniz. Sanal alemde bir ilk olsa gerek... Bu site dışında başka bir sitede daha üyeliğim var, üstelik farklı sitelerde de misafir olarak dolaşmama rağmen böyle bir güzelliğe rastlamadım... Tebrik ederim... Hayırlısıyla buluşursunuz inşaAllah... :)

LeyL

Bismihû

Aldığı Beğeniler
4
bence uzatilcak birsey degil kardesimiz kardesce bir hatirlatma yapmis Allah razi olsun kendisinden, ister uygular ister uygulamazsiniz o size kalmis.. o bir yorumdan yanlis anlasmaya sebeb oldu sanirim, bence tepkiniz gereginden fazla olmus :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt