Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
selamunaleyküm dostlar, konudaki bütün yorumları okuyamadım,
toplantı(buluşma) tarihi kesin belli olduysa bilgi yazarmısınız.
Baki selam ile.

Tarih ilk mesajda yazdığı gibi,

Tarih:03.07.2011
Saat: 14:00 / 18:00 arası

bilginize.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Değerli Kardeşlerimiz;
Vaktimiz bayağı bir azaldı.
Yeni üyelerimizden gelmek isteyenlerde vardır inşAllah.

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
aynen toprağım, gelmek isteyenlerin başımızın üstünde yeri var.
gelenlerden,de, yok bu buluşma bize yanlış diye düşünerek gelmeyenlerdende ALLAH(cc) razı olsun

REİS

Burada herkes abimiz kardeşimiz bacımızdır.

bize yakışanda budur..

ALLAH bir aksilik vermezse kendi adıma ben bu buluşmayı iple çekiyorum..

ALLAH a emanetsiniz..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe

bize yakışanda budur..

Şimdi değerli kardeşim, büyüğüm her ne ise; bana bu edebiyat abes geldi. Dinen yani şer'i olarak doğru değil. Üç beş insan geledcek kakara kikiri nesin bacımsın, nesi ağabeyim. Kaçıncı göbekten "geliyonuz" pardon? Yok böyle bir şey. Burada sanalda, ekran arkasında bir şeyler olur ki yine nefsin işin içine girdiğini düşünüyorum, yüzünü, elin kolun gördükten sonra olmaz olmaz işte! Ama dersen ki hiç mi bir adamın önüne çıkmıyorsun yahut konuşmuyorsun, ya da burada bir erkek kardeşimiz hiç mi bir kadınla muhatap olup iki çay hüpletmiyor. Zaruri olmadıkça bir adamın sesine sesimi Allah'ın izniyle karıştırmamışımdır. Bana bunu abes karşıladığımda gerici, bağnaz kaçıncı asırda yaşıyoruz diyen de oldu. 21 yüzyıldayız efendim. Ve de kampüs üni de gören biriyim, yani az çok mürekkep yalamış. Bu şeriatın kılından keskin, kıldan ince esasıdır. Uymak da uymamak da beşere kalmıştır.

Haydin eyi buluşmalar..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray

bize yakışanda budur..

Şimdi değerli kardeşim, büyüğüm her ne ise; bana bu edebiyat abes geldi. Dinen yani şer'i olarak doğru değil. Üç beş insan geledcek kakara kikiri nesin bacımsın, nesi ağabeyim. Kaçıncı göbekten "geliyonuz" pardon? Yok böyle bir şey. Burada sanalda, ekran arkasında bir şeyler olur ki yine nefsin işin içine girdiğini düşünüyorum, yüzünü, elin kolun gördükten sonra olmaz olmaz işte! Ama dersen ki hiç mi bir adamın önüne çıkmıyorsun yahut konuşmuyorsun, ya da burada bir erkek kardeşimiz hiç mi bir kadınla muhatap olup iki çay hüpletmiyor. Zaruri olmadıkça bir adamın sesine sesimi Allah'ın izniyle karıştırmamışımdır. Bana bunu abes karşıladığımda gerici, bağnaz kaçıncı asırda yaşıyoruz diyen de oldu. 21 yüzyıldayız efendim. Ve de kampüs üni de gören biriyim, yani az çok mürekkep yalamış. Bu şeriatın kılından keskin, kıldan ince esasıdır. Uymak da uymamak da beşere kalmıştır.

Haydin eyi buluşmalar..

sen neyin peşindesin KARDEŞ

ben ALLAH ın bildiğini kuldan saklamam..

cevap vermek zorunda hissetmişin kendini rahatladınmı bari KARDEŞ..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Ne mi peşindeyim, kısa yoldan zengin olup köşeyi dönmeyi planlıyorum. Hehh

Efendim ben bir dava gütmüyor, kavga etmiyorum, ne burnumdan, ne kulağımdan ne de gözlerimden ateşler yükselmiyor emin olun. Ben burada sadece mevcut halin dini kısmına parmak bastım, ahan da kaldırıyorum. Benim burada nadir münakaşalarım vardır, lazım görmedikçe de etliye sütlüye karışmam. Allah'ın bildiğini kuldan saklamamak; what that mean gibi kallavi bir laf ederdim ama neyse.. Sizin havale ettiğiniz makamdan dem vurduydumdu. Neyse efendim neyse, görmediniz, okumadınız, yazmadınız.

Ay bi rahatladım bi rahatladım ohh günlerdir içimde tuta ülsere yakalanacaktım vallahi.

Ben işime bakayım de mi işime..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt