- Aldığı Beğeniler
- 1,393
Buyur abi sen de gel. Bir de kahve ısmarlayacak yağmur abimiz kırk yıl hatrı olacak inşallah.![]()
İstanbul'da buluştuğumuz zaman içeriz kahveleri kısmetse.
Buyur abi sen de gel. Bir de kahve ısmarlayacak yağmur abimiz kırk yıl hatrı olacak inşallah.![]()
Muhabbet baya koyulaşmış![]()
biz bizi anlıyoruz neticede..
ALLAH a emanetsiniz..
İstanbul'da buluştuğumuz zaman içeriz kahveleri kısmetse.![]()
KARDEŞ ler size can feda kahvenin lafı olmaz ben kendi ellerimle yaparım vallahi billahi..
ama üçümüz bir arada içemeyiz dinen sakıncalı...
Gene karışmış burası tartışmanızı başka yerden yapın lütfen daha fazla uzatmanın anlamı yok kim ne isityorsa onu yapar kimse kimsenin akıl hocası değil ....
Beyler laf soktu, ahan da laf soktu. Yağmur abi fena değilsin ha.Neyse güzel kardeşlerim abilerim samimi insanlarsınız ama dokunmayın damarın asabi olabiliyorum. Seylan abi "Sen de mi brütüs?"
Afiyet olsun sizlere insanoğulları afiyet olsun. Size eyfelden el sallayacağım beni unutmayın e mi anacım.

Gene karışmış burası tartışmanızı başka yerden yapın lütfen daha fazla uzatmanın anlamı yok kim ne isityorsa onu yapar kimse kimsenin akıl hocası değil ....
Ablacım olayı tatlıya bağladık rahat olun, bu ne aksi uslup canım? Akıl hocalığı değil de bu kadar esnek tarzda sindirilmesi de kanıma dokundu hani burası dini bir forum hani baykuşlar gece uçar ya.. Bilirsiniz işte kuraldır dil ile uyarır kalp ile buğz eder olmadı "artık sevmeyeceğim" der çeker gidersin de mi?
Hocam kimsenin keyfini elbet sorgulayamam ama ben suçsuzum hakim bey, valla önce o başlattı.
Sizi Allah'a emanet ederim efendiler