Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Kambersiz düğün olmaz elbet :) Ervah hanım İstanbul'u beğenmediyseniz mekanı değiştirelim. Ağrı'da buluşuyoruz. Tarihi biraz erkene almamız lazım ama. 16 Haziran son. 15 Haziranda herkesi Ağrı'ya bekliyorum :D

Ağrı pek cazip gelmedi mi yoksa? :D

Abi mizah derslerini Cem Yılmaz'dan mı alıyorsun Allaheşkına de. Hayır boynuz kulağı geçmiş derler ya o cinsten yani. Bu arada abi Ağrı değil de Kaçkar dağlarında şey etsek olmaz mı hem yüksek hava hem bol oksijen daha seri düşünür daha besili oluruz hani..

Ben de güzelim İstanbul milletindenim ayağıma kadar geleceksiniz ama teveccüh etmeyeceğim efedim etmeyeceğim işte. :)

Abi bu arada IQ kaç derece? çok merak ettim. :)

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Ben çok rahatım uslubum ters olabilir çünkü artık sıkıldım bu tartışmalardan buluşmaya gidenler dört dörtlük müslümanda gitmeyenler yarım müslümanmı acaba neyse uzatmıcam cevap hakkı doğuyor yoksa sizde A.E.O inş arkadaşım ..

Cevap hakkı doğurmamak için cevap vermiyorum nokta..

Kemahlı

Yasaklı Üye
Yasaklı
Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
hadi kapatıyoruz

ALLAH a emanet kalın..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
hadi kapatıyoruz

ALLAH a emanet kalın..

Kısa günün kârı cinsinden mi oldu bu ne. :) Tama abi kapanışı bereber yapalım sağolun var olun on kişi bir adamı ikna edemediniz pehh. :)

Ben de Allah'a emanet ederim efendiler

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
Abi mizah derslerini Cem Yılmaz'dan mı alıyorsun Allaheşkına de. Hayır boynuz kulağı geçmiş derler ya o cinsten yani. Bu arada abi Ağrı değil de Kaçkar dağlarında şey etsek olmaz mı hem yüksek hava hem bol oksijen daha seri düşünür daha besili oluruz hani..

Ben de güzelim İstanbul milletindenim ayağıma kadar geleceksiniz ama teveccüh etmeyeceğim efedim etmeyeceğim işte. :)

Abi bu arada IQ kaç derece? çok merak ettim. :)

Ervah Hanım,

İronik yaklaşımınızı espiri kabul ettim ve cevaben espirili bir cevap verdim. Ama alaycı tavrınızı devam ettirmenize müsaade etmem. Kendi düşüncenizi söylediniz, tebliğde bulunduğunuzu ima ettiniz saygı duyduk. Ama saygı sınırlarını aşarak burada bulunanları aşağılamanız hiç hoş değil.

IQ seviyem eminim ki sizden düşüktür. Kontrol edemeyeceğimden fazla zeka nasip etmemiş Mevlam çok şükür.

Size cevap olarak yazdığım son mesajdır. Sağlıcakla kalın.

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Ervah Hanım,

İronik yaklaşımınızı espiri kabul ettim ve cevaben espirili bir cevap verdim. Ama alaycı tavrınızı devam ettirmenize müsaade etmem. Kendi düşüncenizi söylediniz, tebliğde bulunduğunuzu ima ettiniz saygı duyduk. Ama saygı sınırlarını aşarak burada bulunanları aşağılamanız hiç hoş değil.

IQ seviyem eminim ki sizden düşüktür. Kontrol edemeyeceğimden fazla zeka nasip etmemiş Mevlam çok şükür.

Size cevap olarak yazdığım son mesajdır. Sağlıcakla kalın.

Bakın şimdi burda Sibirya soğukları esti ama iş mi yaz günü yaptığınız? Hani biraz da sizi espirikli bulunca şey ettimdi.. Küstah ya da ukala olabilirim alicenap olup afbuyurun bu bacınızı a. Bakın kalp kırmak vebaldir, hani ben de iyi insanımdır valla da.. Ben de ahan da daha yazmam abi.

Küstüm.

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
Size eyfelden el sallayacağım beni unutmayın e mi anacım.

Unutmayın "Yüksekte yer tutanlar alçaktakiler kadar emin değildir." derdi Şeyh Edebali...
Aman dikkat edin ayağınız kaymasın. Ortada iş açarsınız başımıza.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
AltayMustafa abi sen bana diyodun sana yorum yazılmamıs niye karısıyosun diye. Sen niye üzerine alındın senin adın verilmemiş ;) Bu işe karışmıyorum artık yorum yapmıcam demiştin yapma. Bende karışmıyorum demiştim. Sözümüzde duralım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt