Bakın size de teşekkür ettim amca.
Sizlere diyecek laf bulamıyorum kamustan..
Siz diyeceğinizi demişsiniz kamustan laf aramanıza ne gerek var
Bakın size de teşekkür ettim amca.
Sizlere diyecek laf bulamıyorum kamustan..

Abi sen nelere onay verdin ayıp ediyosun şimdi bu 1, ayrıca ben eminim küfretmez kimse sadece biri bişey söyleyince hep beraber o kişiye karsı cümbür cemaat topa tutuyorsunuz yani öyle yaptğınızı sanıyosunuz sorun o. dısardan izleyince bunu rahatlıkla görebilirsin ama dışardan izlemek gerekir bu 2, Küfürü onaylamak cümlesine gülüp geçiyorum abi bu 3
Şimdi SÖZümüzde duralım bizede bu yakışır dimi. RABBİM Cümlemizden Razı olsun insanların fikirlerine saygı duyabilme erdemliğini nasib etsin hepimize inşaLLAH
Konunun bir sorumlusuda benim. Siz bize eyfel kulesinden el sallayın bizde gülelim olurmu? Size hep gülücem çünkü![]()
Yalnızlığım tam bir canavar,yenidendoğuş ondan korkar,sitede görünür görünmez yutulur yorumlar,enqin yenidendoğuşun iyisi ALLAH'a hizmettir işi,tam kulluk ettiğinde şeytanlar geldi,bundan şerre hizmet yok deyip gitti.
Kek değil kekstra.
Gülerken göbeğinizi de kaşıyın olur mu?
Hayır millet espiri yaptığını sanıp bir de altına gülen yüz koyuyor. Sizleri anlamak için NLP dersleri almalıyım. Bakıyorum arkamdan daha bir açılmış torbanın ağzı. Sakin olun millet, bakınız ünlem koymadan yazıyorum. Engin kardeşim, eyvallah takdir ediyorum; anladığım kadarıyla mutabık düşüncenin adamıyız. Ve diğer karşıt muhattaplarım daha fazla düz duvara tırmandırıp yüksek kalori harcatmayacağım müsterih olunuz. Ve de demeden geçemeyeceğim sayın Uhubbi saygı duymadığımı/zı söyleyen güzelim cümlen.. İslami hususa aykırı olan hiçbir cümleye, görüşe hoşgörü barındırmam bünyemde. Bunu bilesin!
Hadi baş baş güzelim müslümanlar, esneklikte sünger bob'u solda sıfır bırakmış kıymetli din savunucuları.
Kimse bana burada bir daha din edebiyatı yapmasın vallahi onu teşekküre boğarım!