Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
O şeytan kelimesine dikkat etseniz iyi olmazmı? Sonra msnde aramıza felan girer ne olur ne olmaz dikkatli olmak lazı dimi? 3.kişi olmuyo bazen hani ya.

Okul yolu düz gittiği için mi çocuklar bayram eder?.Öğretmenler olmasada olur,emekleri biz veririz.Şeytanın bol olsun.

engin.

... Bir_Katre ...

Aldığı Beğeniler
67
Takım
Fenerbahçe
hayallerime dokun diye konu vardı bundan önce ordaki yorumlarımızıda okuyabilirsiniz altaymustafa abicim. bayan erkek durumu hakkındaki düşüncelerimizi. böyle olduğunu ben sonradan öğrendim. aynı ortam ayrı masa. Ve bi öneri vardı. Anlayıpta anlamazlıktan geldiniz. Keyfiniz bilir artık. Bizide bilen bilir. Sende bilmek istediğin gibi bilebilirsin. Problem yok benim açımdan. Rahat olabilirsin o konuda ;) ALLAH katında yanlış bu buluşma diyince hemen ayağa kalkmaya gerek yok.Tamam haklısınız deyip en azından kabullenme erdemliğini gösterebilirsiniz. Ve SÖZ VERMEK TUTULUNCA SÖZ OLUR sözüyle seni verdiğin SÖZÜ tutmaya tekrar davet ediyorum. Hadi abi kapanışı sen istediğin cümlelerle yap istersen yada ses vermeden teşekkür butonuyla yetin. Ama SÖZümüzü TUTALIM. Saygı ve selamlarımla

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
İslami hususa aykırı olan hiçbir cümleye, görüşe hoşgörü barındırmam bünyemde..

Siz barındırmıyorsunuz ama biz barındırıyoruz öylemi
Biz ne yapıyoruz da barındırıyoruz?
Açıkla bana bu.

MiMoZa_

Ah KaLbim!

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
Söylediklerinizi duyurmak için hiç kimseyi kolundan tutmayın, dinlemeye istekli değillerse ;
Onları tutacağınıza çenenizi tutun. . . !

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Oğuz Saygın'ın kitaplarını tavsiye ederim. İyi kitapları var:)

Anladığım kadarıyla dönmüş olduğum yolları henüz gitmektesiniz amca. Ben ziyadesiyle fikir kitaplarını okurum. Hani insan tabağındakinden sunar ya almayım o yüzden siz ona bir ara şeyettirin. Bir de yeni çıkmış Ökkeş Tatilde serisi, seviyesi okumayı ilerletenler için bir hayli iyi diyorlar. hani halka hizmet Hakk'a hizmet ya demeden geçemedim amca. Kusura bakma sizi hala şahsıma muhatap kılıyorum incileriniz dökülmüyor aya, aman amann

saygılar

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Siz barındırmıyorsunuz ama biz barındırıyoruz öylemi
Biz ne yapıyoruz da barındırıyoruz?
Açıkla bana bu.

Uhubbi eylemlerin ve de söylemlerinle çelişiyorsun bu bir! Karşında amele yok düzgün uslup takın bana bu iki. Başlığı oku ve de diğer mesajlara göz gezdir dediğim husus gözüne girer bu da üç!

İsrâ

"Özlem"imsin

Aldığı Beğeniler
12,753
Takım
Galatasaray
hayallerime dokun diye konu vardı bundan önce ordaki yorumlarımızıda okuyabilirsiniz altaymustafa abicim. bayan erkek durumu hakkındaki düşüncelerimizi. böyle olduğunu ben sonradan öğrendim. aynı ortam ayrı masa. Ve bi öneri vardı. Anlayıpta anlamazlıktan geldiniz. Keyfiniz bilir artık. Bizide bilen bilir. Sende bilmek istediğin gibi bilebilirsin. Problem yok benim açımdan. Rahat olabilirsin o konuda ;) ALLAH katında yanlış bu buluşma diyince hemen ayağa kalkmaya gerek yok.Tamam haklısınız deyip en azından kabullenme erdemliğini gösterebilirsiniz. Ve SÖZ VERMEK TUTULUNCA SÖZ OLUR sözüyle seni verdiğin SÖZÜ tutmaya tekrar davet ediyorum. Hadi abi kapanışı sen istediğin cümlelerle yap istersen yada ses vermeden teşekkür butonuyla yetin. Ama SÖZümüzü TUTALIM. Saygı ve selamlarımla

Sende bizim "araştırmadan böyle birşeye kalkışmadık" dediğimizi unuttun galiba.
Az önceki anlatığım olayı birkaç defa üst üste oku istersen. Anlamadın herhalde?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt