Bana diyene de bakın ha-ha.Uhubbi eylemlerin ve de söylemlerinle çelişiyorsun bu bir! Karşında amele yok düzgün uslup takın bana bu iki. Başlığı oku ve de diğer mesajlara göz gezdir dediğim husus gözüne girer bu da üç!
Bana diyene de bakın ha-ha.Uhubbi eylemlerin ve de söylemlerinle çelişiyorsun bu bir! Karşında amele yok düzgün uslup takın bana bu iki. Başlığı oku ve de diğer mesajlara göz gezdir dediğim husus gözüne girer bu da üç!
Anladığım kadarıyla dönmüş olduğum yolları henüz gitmektesiniz amca. Ben ziyadesiyle fikir kitaplarını okurum. Hani insan tabağındakinden sunar ya almayım o yüzden siz ona bir ara şeyettirin. Bir de yeni çıkmış Ökkeş Tatilde serisi, seviyesi okumayı ilerletenler için bir hayli iyi diyorlar. hani halka hizmet Hakk'a hizmet ya demeden geçemedim amca. Kusura bakma sizi hala şahsıma muhatap kılıyorum incileriniz dökülmüyor aya, aman amann
saygılar
Kötüyüm ben kötüyüm kötüyüm,herkesi hasta ederim ederim,kızamık yapar kusturur bezdiririm.Üç kat daha fazla hijyen mi?.Eyvah!.Mahf olduk.
Bana diyene de bakın ha-ha.
Bulunduğunuz yeri bile yakamazsınız.
Birkaç hafta önce sohbette hocamız bir olay anlattı.
Günümüzün önemli zatlarından biri dini bir seminer veriyormuş. Adamın biride en önde bacak bacak üzerine atmış kollarınıda bağlamış bitene kadar hiç istifini bozmadan dinlemiş. Seminer biter bitmez konuşmacı zat adamın yanına gidip bana içinde ne varsa sövermisin biraz rahatlayayım demiş.
Adam şaşırıp kalmış. Estağfurullah efendim, sizin gibi bir zata neden küfredeyim demiş.
Konuşmacı da: Seminer başladığından beri bacak bacak üstüne atıp kollarını bağlayarak sövmekten beter ettin zaten. En azından yüzümede söylede rahat edeyim demiş.
Diyeceğim o ki küfür sadece sözle olmaz Engin kardeşim.
Kusura kalma yorumlar bu şekilde konu sahibi olan bizlere dolaylı yoldan bunu yapacaksınız bizde susacağız öylemi. Gel birde suratıma yap bunu istersen olurmu? Sonrada SÖZ verdiğimiz gibi diyeceksin. Engin bunu kendine yediremediğin için yapıyorsun. Unutma bu olayı destekleyende sendin..?
Mustafa abi ben verdiğim sözü tutmuyorum demekmi bu. Yani açıkça şöyle bilelim o zaman Tutuyomusun tutmuyomusun anlışılmıyor fazla. Tamam diyosun hala devam anlamadım. Yaptıysak bi anlaşma uymamız lazım neler konusulsada sonuna kadar
Herkes herkese deli diye gülüp geçiyor.Ayırmasın MEVLAM hepimizi ömür boyunca.Hep kıskandım kendimi ellerden ömür boyunca.