Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Original von fzehra
şuanda saat 14-11 acaba mitinkten haberi olan varmı durumlar nasıl kalabalıkmı baya meraktayız tv yi açtım ama olayla ilgili bir habere daha rastlamadım gidenler duyanlar bilgilerini paylaşsın lütfenn

?(

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Bence şimdiye kadar miting kalmaz yokmu katılan bi arkadaş..

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
YANINIZDA DEĞİLİM AMA YÜREĞİNİZDEYİM.HER ZAMAN SİZİNLEYİM.
ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
SON DURUMU BİLEN VARSA SÖLESİN...

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Arkadaşlar ben gidicekdim son anda işim yüzünden gidemedim ama beraber gitceğimiz arkadaşım gitdi yarın havadisleri öğrenir sizlere bilgi veririm ..cebini aradım yanlız kapalıydı sanırım halen gelemedi karşıdan ..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
bizim ebeveynler gitti
babam çok kalabalık olduğunu söylüyor
ve zaten tv de de gösterdiler
1 000 000 un üstünde imiş...

Allah razı olsun
seslerini duyuranlardan...

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Originally posted by KanDamLaSi
Original von fzehra
şuanda saat 14-11 acaba mitinkten haberi olan varmı durumlar nasıl kalabalıkmı baya meraktayız tv yi açtım ama olayla ilgili bir habere daha rastlamadım gidenler duyanlar bilgilerini paylaşsın lütfenn

?(
bu protestoyu Milli Görüs ve saadet partililer ayaröadadigi icin zaten TV5 te gösterioydu
ben baktim siz sanirim görmemissiniz

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : yarali-gönül
Originally posted by KanDamLaSi
Original von fzehra

?(
bu protestoyu Milli Görüs ve saadet partililer ayaröadadigi icin zaten TV5 te gösterioydu
ben baktim siz sanirim görmemissiniz

TV 5 BİZİM TV ÇEKMİYOR AMA AKŞAM HABERLERİNDE İZLEDİM HAKİKATEN ÇOK KALABALIK OLMUŞ RABBİM GİDENLERDEN DUALARIYLA İŞTİRAK EDELERDEN RAZİ OLSUN

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
TV 5 BİZİM TV ÇEKMİYOR AMA AKŞAM HABERLERİNDE İZLEDİM HAKİKATEN ÇOK KALABALIK OLMUŞ RABBİM GİDENLERDEN DUALARIYLA İŞTİRAK EDELERDEN RAZİ OLSUN

Sağol abla inş... Evet baya kalabalıktı bende gittim keşke daha da kalabalık olsaydı ama buna da şükür tabi...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
[schild]insallah güzel şeyler yapmişsinizdir Allah sizden razi olsun................. dualarinizi kabul etsin...........................[/schild]

sariyahsili

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ALLAHU TEALA BU MITINGI DUYUPTA ICABET EDENLERDEN RAZI OLSUN. GERÇEKTEN ÇOK MUHTESEM BIR MITING OLDU. KENDILER GELEMEYIPTE GELMEK ISTEYENLERIN KALBI ILE ORADA 1.5 MILYAR MÜSLÜMAN VARDI. BU MITING ÜMMETI MUHAMMEDIN PEYGAMBERINE VE DININE SAHIP ÇIKISININ BIR GÖSTERGESI OLDU. KAFIR INSAALLAH BU MANZARA KARSISINDA BIRAZ OLSUN KENDINE ÇEKI DÜZEN VERMISTIR. KÖPEKSIZ KÖYDE DEGNEKSIZ GEZMEDIGINI BILSIN. NASIL KÜFÜR TEK MILLETSE ÜMMETI MUHAMMEDDE TEK MILLET OLUP KAFIR LERE KARSI ALLAHIN CIHAD EMRINI YERINE GETIRECEKTIR. ÇEVRE ILLERDEN VE ISTANBULDAN ISINI GÜCÜNÜ BIRAKIP MITINGE GELENLERDEN ALLAH RAZI OLSUN.
(Not. Ben Ankaradan Katildim Mitinge)

Üst Alt