Yeniden Doğuş

• Konbuyu başlatan hayrunisa
  • Başlangıç tarihi
  • 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
H

hayrunisa

Guest
balksz16fp2it.gif

yartaıcıya olan isteklerimiz ve dualarımızda nasıl olmamız gerekti ini ve durumumuzu anlatan muhteşem bir kitap.

evreni kuşatan mucize yaratıcının iste idir.ama insanı kuşatan mucizelerin ço u insanın yaratıcısından isteyişlerine ve dularına ba lanacaktır

Ş

ŞEVVAL

Guest
abla kitabın ismi güzelmiş..inş okumak nasip olur bulabilirsem alaca ım inş..sence nerelerde bulabilirim
..

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
Kitab mühteşem..

Bütün arkadaşlara tavsiye ederim...

Elimde üç kitabı var inş.tüm kitablarını takip etmeye ve okumaya çalışacam..

Gerçekten kişisel gelişmede çok faydalı kitablar.. :)

Enson kitabı Sonsuzluk Yolculu u'da süperrrrrrr

Sonsuz.jpg

Uzay/zaman, yokluktan nasıl do uyor? Evren nasıl yönetiliyor? Madde duvarının arkasında hangi paralel evrenler gizlendi? Evren nasıl başladı ve nasıl sonlanacak? Dünyanın ne kadar ömrü kaldı?
İnsan neden önemlidir? Gelece imizi ne tür maceralar bekliyor? Gerçek mutlulu un sırrı nedir?...

KIRIKMIZRAP

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
Muhammed BOZDAĞ'ın bütün kitaplarını şiddetle öneririm. Gerek İstemenin Esrarı gerek Ruhsal Zeka ve Gerekse Düşün ve Başar... Hatta imkanınız varsa onunla görüşüp konuşun fikir teatisinde bulunun, çok şey kazanacaksınız bi-iznillah..

iLkay*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
bende muhammed bozdag okuyucusuyum 3 kitabınıda okudum çok güzel son kitabını bilmiyordum saolun sayenizde haberdar oldum
bende herkese siddetle öneririm

mucib olana emanetsiniz...

Üst Alt