İtiraf ediyorum: Akşam davetli olduğumuz yere aslında gitmeyi hiç istemiyorum![]()
Aaa Duru gelmiş hoş gelmiş...Seni görmek ne güzel. Çabuk darlanan huysuz insan
İtiraf ediyorum: Akşam davetli olduğumuz yere aslında gitmeyi hiç istemiyorum![]()
Aaa Duru gelmiş hoş gelmiş...Seni görmek ne güzel. Çabuk darlanan huysuz insan![]()
Sen daha yasiyormusun ????

Ortopedistim uğraşıyor ama hala başaramadı şükür. Belliki sende turp gibisin :tatil: İğne ticaretinde başarınsa hala devamda maşaAllah
Hıımmm eskilerin tamamı bilir o istikrarı ... aynel yakin.????İstikrarliyim çok şükür ???? dışarı çıkma Ankara'da bazı yerlerde dere oluşmuş ????

Hıımmm eskilerin tamamı bilir o istikrarı ... aynel yakin.????
Aman ne zaman olmuyor ki...Gece gece nereye çıkacağım çıksam çıksam Acil servise çıkarım onu da lazım etmesin Allah.
Ben böyle iyiyim Patlamış mısır ve Sherlock Holmes iyidir .![]()
Hayırdır neyin varki.bu arada ATV'de gizli servis diye bir film var. Bilgin olsun yönetmeni akrabam ????
Ben kızgın değilim çünkü dizi izlemiyorum hatta kolay kolay TV izlemiyorum ????Kolum kırık ve hala iyileşmedi ya hani o babdan demiştim..Herneyse Lastik olmasın konu çekilmez malum
Netten bakarım ...gerçi ben ATV yi sadece ASELSAN cinayetlerinin işlendiği dizi zamanı izlemiştim..onu da bikaç bölümde bitirdi diye kızdıydım O mühendislere vefa borcundan devam etmeliydi fikrindeydim çünkü.
Aynen ve bu uzun yıllardır da böyle Şükür... O dediğim diziyi Aselsan cinayetlerini anlatma amacıyla çekildi dendi diye netten bulup izlemiştim onu da dediğim gibi birkaç bölümde bitirmişlerdi. Malum Tr de önemli olan gerçek olan saçmasapan olmayan akıl fukaralığı içermeyen hiç bir şey tutmuyor. toplum IQ su iyice düştü çünkü :tatil::tatil:Ben kızgın değilim çünkü dizi izlemiyorum hatta kolay kolay TV izlemiyorum ????
İşte bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum herkese. İzlemeyin TV diyorum ama anlatamıyorumki. Bu arada ayda yılda bir güzel film yakaladim onuda sen baltaladin bravo ????????Aynen ve bu uzun yıllardır da böyle Şükür... O dediğim diziyi Aselsan cinayetlerini anlatma amacıyla çekildi dendi diye netten bulup izlemiştim onu da dediğim gibi birkaç bölümde bitirmişlerdi. Malum Tr de önemli olan gerçek olan saçmasapan olmayan akıl fukaralığı içermeyen hiç bir şey tutmuyor. toplum IQ su iyice düştü çünkü :tatil::tatil: