Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Rabbim hepinizden razı olsun beni çok mutlu ettiniz emeklerinize yüreklerinize sağlık Leylacım tabii hepsini yiye bilirsin fakat geridekilerede kalsın değilmi evet yaşlandım yaş oldu 33 hayırlısı artık, kusura bakmayın çalıştığım için anca görebildim hepinize tek tek teşekkür ediyorum beni çok ama çok mutlu ettiniz inş hep sizlerle olurum...Lunaycım çok teşekkür ederim Sümmeyya can müzükte harikaydı emeklerinize sağlık tekrar sizleri seviyorum..
Esselamü aleyküm.Sevgili kardeşim önce geç kaldığım için hakkınızı helal edin.Bu gün evde değildim ve haberim olmadı.Taki sümeyya kardeşimiz söyleyinceye kadar.
Öncelikte doğum gününüz hayırlı olsun.Rabbim evinizde yuvanızda daha nice huzurlu,mutlu ve sağlıklı yıllar nasip etsin.Rızası istikametinden ayırmasın inşaAllah...
Nice seneler kardeşim.....
Ve Aleyküm Selam Rabbim razı olsun abim ne demek hakkım tabiiki helaldir tabii varsa bir hakkım sizde helal edin bende zaten geç gördüm Allah'a emanet olun..