Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
1130941824dostlukisiktir.jpg

Yalnızlık güzeldir belki..ama BAZAN… her zaman değil..

Bir dostun , bir yakının, bir canın varlığı insana güç verir her zaman..

bu destekle her acıyı , her sevinci daha rahat kaldırabiliriz..

Bence sevinç de keder de paylaşılmalı.. yapayalnız bir olaya ağladığınızda mı rahatlarsınız, bir dostun omuzunda mı?..

Bir mutluluğu yapayalnız yaşamaktan ne zevk alınır ki..

yapayalnız kahkahalar attığınızı düşünsenize..

inanın, dışardan gören biri, hakkınızda hiç iyi düşünmeyecektir..

ama onu paylaşacağınız birileri varsa

mutluluk o zaman hissedilendir..

elacanpek_dostluk10023.jpg

Kocaman bir karışıklığın içine düştüğümde, Doğrulardan da, yanlışlardan da vazgeçtiğimde... Durduğumda, bir yere gitmediğimde Ya da arkama dönüp bakmadığımda, son sürat uzaklaştığımda... Dört yanıma yüksek duvarlar örüp, Ayaklarıma kalın zincirler bağladığımda, Ya da duvarlarımı yıkıp boşluğa ağladığımda, Soracak sorum, aradığım cevap varken, Kımıldayacak gücüm olmadığında... Öylece kalakaldığımda yani. Öylece... Kalakaldığımda... Körfez'den esen rüzgâra yüzümü vermek, Marmara'yı uçurmak, billur yapıp savurmak ve Mutlaka serinlemek gibidir bir dostla konuşmak. Bu ne büyük bir nimettir... Hani bir "geç”inize bakar, yanınızda olmak için. Belki konuşmak, belki saatlerce susmak için. " Var"dır. Bilirsiniz. " iki eli kızıl kanda olsa" çıkıp gelecektir, eminsinizdir. Bunu bildiğinizden hayat üstünüze, üstünüze geldiğinde, Kirpi gibi dikenlerini çıkarmak, kaplumbağa gibi kabuğuna çekilmek, Ya da derin su balıkları gibi En derinlerde bir kaya dibine gizlenmek yerine; Dosta sığınır insan. O yüzden "iyi ki varsın" dendiğinde, Dudaklar değil, yürektir konuşan Canım abime sevgilerimle...

14ad0.gif

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
bence ettin :D suçun nyse...
hatta kıskandırdın bile :D
çok güzel bi yazıydı yüreklerimize ikramda bulundun teşekkrler :gul:

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
bence etsin :D suçun nyse...
hatta kıskandırdın bile :D
çok güzel bi yazıydı yüreklerimize ikramda bulundun teşekkrler :gul:

Babamın arabanın arkasında yazıyoki;Kıskanma ne olur çalış seninde olur...
şaka bacısı kıskanma sizlerin yeride yüreklerimizde ayrı bunu bilin...
Allah razı olsun ben teşekkür ederim ilgin ve yorum için saol...
selam ve dua ile...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Sevgili Kerbela kardeşim.Biliyosunuz bu günlerde duygusallığım üstümde.Zaten doğu günümde kardeşlerimin kutlamaları beni çok duygulandırdı.Sizin bu yazınızdan sonra erkeklerde ağlamaz sözü sanırım iflas edecek.Hatta fener şampiyon olacak diye garanti verseler yinede beni durduramayacaksınız.Kıymetli kardeşim;Sitemizdeki her kardeşimi ayrı ayrı çok seviyorum Allah için.Bu sevgi iki yıldır gelişti ve sadece benim iyiliğimden değil sizlerin kalbinizin pırlanta gibi oluşundan ve sevdiğinizi Allah için sevmenizden dolayı sitemizde bu güzel kardeşlik ortamı oluştu.Tabiki bunun en büyük baş mimarı onur ve sizlersiniz.Başımızdaki can ciğer ablamız ve kardeşlerimiz.Allah hepsinden razı olsun.Ne mutlu kardeşlik duyguları içinde Allah için samimi bir hayat süren gerçek dostlara...
Tekrar Allah razı olsun kardeşim.İyiki varsınız...

*_NaZLı_*

(*_BABASININ_KIZI_*)

Aldığı Beğeniler
2,357
Takım
Diğer
Sevgili Kerbela kardeşim.Biliyosunuz bu günlerde duygusallığım üstümde.Zaten doğu günümde kardeşlerimin kutlamaları beni çok duygulandırdı.Sizin bu yazınızdan sonra erkeklerde ağlamaz sözü sanırım iflas edecek.Hatta fener şampiyon olacak diye garanti verseler yinede beni durduramayacaksınız.Kıymetli kardeşim;Sitemizdeki her kardeşimi ayrı ayrı çok seviyorum Allah için.Bu sevgi iki yıldır gelişti ve sadece benim iyiliğimden değil sizlerin kalbinizin pırlanta gibi oluşundan ve sevdiğinizi Allah için sevmenizden dolayı sitemizde bu güzel kardeşlik ortamı oluştu.Tabiki bunun en büyük baş mimarı onur ve sizlersiniz.Başımızdaki can ciğer ablamız ve kardeşlerimiz.Allah hepsinden razı olsun.Ne mutlu kardeşlik duyguları içinde Allah için samimi bir hayat süren gerçek dostlara...
Tekrar Allah razı olsun kardeşim.İyiki varsınız...

(((sadece sukut)))...:agla::agla::agla::agla::agla: :agla::agla::agla:

Üst Alt