Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
İYİLİK YAP DENİZE AT

Yataktaki adam, başucunda bekleyen genç doktora, Allah senden razı olsun evlâdım, dedi. Benim için yurt dışından zahmet edip buraya kadar gelmeni yaşadığım sürece unutmayacağım.
Ameliyat edilen kişi, büyük bir hastahanenin başhekimiydi. Tedavisi ancak yurt dışında mümkün görülen hastalığı aniden artınca, doktor arkadaşları onun böyle bir yolculuğa dayanamayacağını anlamış ve kurtarma umudunun azlığına rağmen ameliyatı üstlenmeye karar vermişlerdi. Ameliyatın zor ve yeni bir ihtisas sahası olmasından dolayı biraz tereddütleri de vardı. Fakat o konuda sayılı bir uzman olan bu genç doktor nereden haber almışsa almış ve hzır gibi yetişip onu kurtarmıştı. Yaşlı doktor, kendisine yapılan bu iyiliğe nasıl mukabele edeceğini bilemiyor ve hemen yanında oturan genç adamın ellerini sıkarcasına tutuyordu. Hayata yeniden dönmenin sevinciyle hiç durmadan konuşurken;
Ameliyat için beni bayılttığınızda, her nedense gençlik yıllarıma döndüm diye devam etti. Henüz toy bir asistanken, anne karnındaki bir bebeğin sakat olduğunu anlamış ve onu bu şekilde yaşatmaktansa öldürmeyi düşünürken, kalp atışlarını duyup kıyamamıştım. Planlama bahanesiyle sapasağlam yavruları bile katleden canavarlara rağmen o yavrunun yaşamasını istediğim için, Allah seni imdadıma göndermiş olmalı. Genç doktor, ancak bir babanın evlâdına karşı gösterebileceği sıcaklıkla kavranan ellerini kurtarıp biraz geriye çekildi ve dizlerinden aşağısı takma olan bacaklarınıgösterirken,
Allah, hiçbir iyiliği unutmaz efendim diye gülümsedi:
Kurtardığınız o çocuk bendim !...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
Allah, hiçbir iyiliği unutmaz efendim

RABBIM bizleri iyilik ve güzelliklerde olup,her zaman iyilik yapıp,riyaya girmeden yapıp,HAKK ın rızasına ulaşan muminlerden eylesin..

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

RABBIM bizleri iyilik ve güzelliklerde olup,her zaman iyilik yapıp,riyaya girmeden yapıp,HAKK ın rızasına ulaşan muminlerden eylesin..
amın abım
Allah razı olsun abım
guzel bır kıssaydı

DuaM

cici anne :)

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
etkileyici...

Rabbim razı olsun...

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin

amın abım
Allah razı olsun abım
guzel bır kıssaydı

evet heç unutmaz....

Üst Alt