Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
rabbim muslumanlarin yar ve yardimcisi olsun ...

ALLAH'tan herkes icin sabir diliyorum ....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Yüre imin yarısı da orda.Başakcım seni çok iyi anlıyorum.Kardeşim orda okuyor,bu haberi duyunca kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oldu.Rabbim bütün inananları korusun ve kardeşimide.Seni çok seviyorum canım kardeşim.Dualarım sizinle.

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Yüre imin yarısı da orda.Başakcım seni çok iyi anlıyorum.Kardeşim orda okuyor,bu haberi duyunca kalbim yerinden fırlayacakmış gibi oldu.Rabbim bütün inananları korusun ve kardeşimide.Seni çok seviyorum canım kardeşim.Dualarım sizinle.

Aminn kardesim...

Sag olun,

Rabbim beterinden korusun.

;(

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ya ben gündemden baya ı geri kalmışım ;) yeni duyuyorum deprem oldu unu buyuk geçmiş olsun başakcı ım rabbim butun kardeşlerimizin yardımcısı olsun inş..

dualarımız sizlerle..

peki ölü, yıkılan evler filan varmı ??

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yaa kardeslerim bende yeni ögrendim ?(ve sok oldum adeta cok büyük gecmis olsun Rabbim bidaha yasatmasin... ;(

YaMusaB

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
O kadar zaman nettesiniz, arada bir haber sitelerine girsenizde neler oluyor dünyada türkiyede, baksanız kötü olmaz herhalde

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Original von YaMusaB
O kadar zaman nettesiniz, arada bir haber sitelerine girsenizde neler oluyor dünyada türkiyede, baksanız kötü olmaz herhalde

dogru söze nedenirki hakilisiniz...
dalginlik, insanin basinda bir cok dert olunca, inasan oglu iste

Üst Alt