Jet İmam.. Kimisi Jet arar kimisi onu Döver ...
katresu YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Haz 2011 Mesajlar 1,624 Aldığı Beğeniler 14 Konum Adana Takım Diğer 26 Tem 2011 #2 Teşekkürler... Facemde paylaştım bile.
EkSen Çelİşkilli Üyelik Tarihi 25 May 2011 Mesajlar 638 Aldığı Beğeniler 13 26 Tem 2011 #3 Sizin Facenizde mi var Nun'unda vardı bir zamanlar çökerttim facesini
engin. ... Bir_Katre ... Üyelik Tarihi 18 May 2008 Mesajlar 2,384 Aldığı Beğeniler 67 Konum İstanbul Takım Fenerbahçe 26 Tem 2011 #4 İSLAM'a dil uzatmak isteyenlere fırsat verip, karşıt görüşlerin ellerine malzeme çıkarmış. Namazla alay edilmiş. Ve mükafatını fazlasıyla haketmiş. ALLAH Razı olsun
İSLAM'a dil uzatmak isteyenlere fırsat verip, karşıt görüşlerin ellerine malzeme çıkarmış. Namazla alay edilmiş. Ve mükafatını fazlasıyla haketmiş. ALLAH Razı olsun
nun_kalem YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 May 2011 Mesajlar 763 Aldığı Beğeniler 24 26 Tem 2011 #5 EkSen' Alıntı: Sizin Facenizde mi var Nun'unda vardı bir zamanlar çökerttim facesini Genişletmek için tıkla ... Aman Ekseni facenize arkadaş olarak filan eklemeyin..Benden söylemesi
EkSen' Alıntı: Sizin Facenizde mi var Nun'unda vardı bir zamanlar çökerttim facesini Genişletmek için tıkla ... Aman Ekseni facenize arkadaş olarak filan eklemeyin..Benden söylemesi
EkSen Çelİşkilli Üyelik Tarihi 25 May 2011 Mesajlar 638 Aldığı Beğeniler 13 26 Tem 2011 #6 nun_kalem' Alıntı: Aman Ekseni facenize arkadaş olarak filan eklemeyin..Benden söylemesi Genişletmek için tıkla ... Ekleyenler neden daha önce eklemedikleri için pişmanlar evet
nun_kalem' Alıntı: Aman Ekseni facenize arkadaş olarak filan eklemeyin..Benden söylemesi Genişletmek için tıkla ... Ekleyenler neden daha önce eklemedikleri için pişmanlar evet
katresu YD Üyesi Üyelik Tarihi 8 Haz 2011 Mesajlar 1,624 Aldığı Beğeniler 14 Konum Adana Takım Diğer 26 Tem 2011 #7 Evet... Benim de bir facem var. Sitelere yazamadığım cümleleri sarf ettiğim ve bazı siyasi sitelere yazdığım yazıları paylaştığım... Ama benim facem çökmez, çünkü hep çökük durumda, sessiz ve mülayimdir.
Evet... Benim de bir facem var. Sitelere yazamadığım cümleleri sarf ettiğim ve bazı siyasi sitelere yazdığım yazıları paylaştığım... Ama benim facem çökmez, çünkü hep çökük durumda, sessiz ve mülayimdir.
nun_kalem YD Üyesi Üyelik Tarihi 25 May 2011 Mesajlar 763 Aldığı Beğeniler 24 26 Tem 2011 #8 EkSen' Alıntı: Ekleyenler neden daha önce eklemedikleri için pişmanlar evet Genişletmek için tıkla ... Haklısın.. Bak biz ekledik face çöktü ve netten azda olsa uzaklaştık.. Seni daha önce neden eklemediysem
EkSen' Alıntı: Ekleyenler neden daha önce eklemedikleri için pişmanlar evet Genişletmek için tıkla ... Haklısın.. Bak biz ekledik face çöktü ve netten azda olsa uzaklaştık.. Seni daha önce neden eklemediysem