Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
20883.jpg

Mersin'in Tarsus ilçesindeki Makam Camii'nde bulunan Hz. Danyal Peygamber'in (as) mezarından yayılan güzel koku hissedenleri etkiliyor.

Makam Camii'nin eski görevlisi Veysel Alışkan, mezarı ziyarete gelen bazı vatandaşların güzel kokuyu hissettiklerinde kendilerinden geçtiklerini anlatıyor. Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ın 1996 yılında Hz. Danyal'ı (as) gördüğü rüyanın ardından başlatılan kazılarda sona gelindi.

Bir süre önce Hz. Danyal Aleyhisselam'ın mezarına ulaşıldığını belirten imam Veysel Alışkan, o anı şöyle anlatıyor: "Yaklaşık 8-10 metre aşağıda kazı çalışması yaparken işçilerden biri, farkında olmadan Hz. Danyal'ın (as) kabri üzerindeki horasan harçlı yapıya kazmayı vurunca düştü bayıldı. Bu horasan harcının üzerinde işlemeli mozaikler var. Harcın üzerinde yine iki kat asfalt bulunuyor. Kabrin yerinin tespit edilmesinde ben şuna şahit oldum. Dışarıdan gelen bazı ziyaretçiler bana güzel kokular geldiğini ve kendilerinden geçtiklerini söylediler. Ben de dualar okuyarak mezarın etrafında dolaştığım zaman aynı kokuyu hissettim.

Çok güzel bir koku bu, hisseden insanları adeta kendinden geçiriyor." Makam Camii görevlisi Kenan Eker ise, "Hz. Danyal (as), rüyasına girdiği Başkan Kocamaz'a, 'Evladım üzerimdeki çamurları temizle' demiş. Bunun üzerine başkan harekete geçerek, kazı çalışmaları başlattı." dedi.

www.moralhaber.net

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir haber eminim ki güzel kokular geliyorlardır nede olsa Allah'ın sevgili kulları

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
Çok güzel bir haber eminim ki güzel kokular geliyorlardır nede olsa Allah'ın sevgili kulları
evet... ne güzeL...

payLa$im icin te$ekkürLer...

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
paylaşımın için teşekkürler yolumuz düşerse görmek isterim doğrusu

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler