Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
--------------------------------------------------------------------------------
Kabul et Kalbim. Sen izin Verdin gitmesine&

Gelişin gibi, Gidişin de Zorlu oldu. İnan. Anlatamadım Sana olan, Bir martı gibi yürekli olan kalbimin sevgisini. Bir Kalbi Böylece Bırakıp gitme. İçimde Binbir Soruyla, Bırakıp gitme. Kalbim izin verse bile, Karşı çık ona.

Gitme. Gözlerin de gördüm Ben aşk'ı Şimdi Sen gidiyorsun ya, O gözleri arkada Bırakarak. Nasıl geçecek Bu zaman düşünemiyorum. Dinledin beni, Dinlemeye Çalıştım Seni.

Sen, Ben. Biz olmaya Çalıştık, Uğraştık Ama Biz olamadık. Başından Beri Olmıcağını da biliyorduk ama Söz geçiremedik Beynimize. Olmadı. Olamadı.

Bugün Senin Hışırtıların la geçti. Sen vardın ya için de, o bile güzeldi. Çünkü düşünüyordum, olmayacak bir daha bu hışırtıların, olmıcak bir daha seni seviyorum diyen sözler. Olmıyacak bir daha seni senden çok sevdim diyen sözler. aŞk'ı Sensin diyip, aŞk'ım diyen sözler. Olmıyacak. Kalbim izin vermişti Dimi Gidişine? Haklısın Şuan o Kalbin ızdırabı ile Sana yazıyorum galiba. Hangi Kanlı aŞklar da Geçer ismim Bilmiyorum ama Bir Seven kalbin, Senin için attığını Düşündüğüm O kalbin, Şahsıma ait Olduğunu, Söylemem gerekli, Galiba&

Ne zaman Son bulur Yakarışım. Bulmaz herhalde. Buda hayal galiba. Bilirsin Saçma Hayallerim Vardır Benim. Gerçekleşemeyen. İzin vermediğim Hayaller. Sevgimden galiba, Hatalı Senmişsin, Benmişim. Umrumda değil artık. Doğruyu getirmeyen bir şeyin Benim üzerimde Ne türlü bir Hakkı olabilir'ki. Gitmek isteğini İçinde barındıran gitti Zaten.

Al Beni Buralardan Desem, İşte elim Tut elimden Desem, Sevgine Çok inandım, Seni Çok seviyorum Desem. Dönmek istesen bile, Git dedimse bile, Gittiysen bile, Gel Desem. Hayaller Bir umuttur. İnanmaya Yeniden başlasam Desem. Ben Sende kaldım, Beni Senle Birlikte Geri verirmisin Desem. Ayrılık Hediyemizi Körermiş Beyinler İçin Uzaklara Fırlatsan Desem. Her Mısraya Hüzün ekledim, İçinde Sen Vardın Hüzünler Umud'a Dönüştü Desem. her şeyi Bir kenara at, Sadece Ben olsam Hayatında Desem, Karaktersiz Dediğin Sevgiliye Eski aşkınla Bağlanırmısın Desem, Bana Oyuncaklarını Kaybeden Bir çocuğun, Yeniden bulduğu Oyuncağını gördüğün' de ki Mutlulukla Gel Desem.

Gelirmisin ?

alıntı

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer
"Bilirsin Saçma Hayallerim Vardır Benim. Gerçekleşemeyen."

Sanki beni anlatiyor bu kisim:(

Ellerine Emegine saglik Kardes, tesekkürler Paylasimin icin!

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Bilirsin Saçma Hayallerim Vardır Benim. Gerçekleşemeyen

Anen kardeşim .Sağolasın

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Gelişin gibi, Gidişin de Zorlu oldu. İnan. Anlatamadım Sana olan, Bir martı gibi yürekli olan kalbimin sevgisini. Bir Kalbi Böylece Bırakıp gitme. İçimde Binbir Soruyla, Bırakıp gitme. Kalbim izin verse bile, Karşı çık ona.

çok güzel bi paylaşım...

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Güzel paylaşımınız için kalbi teşekkürler kardeşim.

Muhabbetle kalın.

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Ne zaman Son bulur Yakarışım. Bulmaz herhalde. Buda hayal galiba. Bilirsin Saçma Hayallerim Vardır Benim. Gerçekleşemeyen. İzin vermediğim Hayaller.

Yazanin yüregine seninde emegine saglik canim arkadasim benim cok güzel bir paylasimdi tesekkürler
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

vuslatt

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
15
Emeğine saglık canım cok güzel paylaşımdı teşekkürler

HAFIZ nadre perdaz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
Hangi Kanlı aŞklar da Geçer ismim Bilmiyorum ama Bir Seven kalbin, Senin için attığını Düşündüğüm O kalbin, Şahsıma ait Olduğunu, Söylemem gerekli, Galiba
Çok güzeldi teşekkürler...

Üst Alt