Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
yaw ben zaten kullanmıyorum sadece varmı üyerimizden içen varsa nasıl bıraktıralım diye ekledim bu yazıyı ...resimden anlaşılmıyor mu????* ;) 8)

SPELLmakerGIRL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Orjinal Yazarı *perwerder*
yaw ben zaten kullanmıyorum sadece varmı üyerimizden içen varsa nasıl bıraktıralım diye ekledim bu yazıyı ...resimden anlaşılmıyor mu????* ;) 8)

ya..resimlerle birakilcak bisi mi sizce? paketin uzerinde kocaman ÖLDURUR yaziyor.. icenler o yaziyi okuoda noluo ki? paketin uyarisini ezberleye ezberleye kullaniolar iste :)

:D :D :D

eger sigara kullanan uyelerimiz varsa tek bisi diebilirim ben

" eger ki musluman olup Allaha inaniyorsak Allaha karsi bazi sorumluluklarimiz var... Bu bedeni bize Rabbim EMANET etmistir.. ve sigara kullanarak ic organlarimizla ve sagligimizla biz bu EMANETE ihanet ediyoruz... yarin mahserde Allah cc sordugunda " Kulum emanetime nasil goz kulak oldun" die ne cvp vericekler??

ama yinede canim cekti yaa :D bari sigara kismini sansurleseydiniz :D

Ş

ŞEVVAL

Guest
ahh ahhh sigara mı ?( ?(sigara içmiyorum ama birgün içicem:)bikereden nolur ya ?(hem benim hayallerimden birisi şiddetli ya mur altında sigara içmek pöfür pöfür:)tabi biraz zor ama neyse:)aklıma bir söz geldi gelmişkene yazayım..

SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR..
LÜTFEN PURO İÇİNİZ..
NOT=PURO:)

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Bebe im hayrunisam :p
Cuma günü pc sonunda infilak etti =) =)
zaten gitti gidecek dedim olmadık işkenceyi uyguladım üstünde =)ö renmek için =)
ya sormayın hayat sizsiz çekilmiyor yawf =)
hepinizi çok özledim...
spellllllllll =)
kız sigara içmenin müslüman olup inanmakla ne lakası var ;)
Valla içiyoruz diye yaktınız koydunuz içenleri hah ;)
napalım sigara içenler de il,sigara yı içirtenler utansın ;) ;)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
iciyorum desemmmmm yalan olur. icmiyorum desemde yalan olur eeee ne olacak simdi ?(
ictim, :( simdi icmiyorum , :)her anicebilrimmmm ;(ama Rabbim icirtmesin..... :)

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Güneş ne olcek biliyormusun? ?(
sigara içenler sa a =)
içmeyenler sola =)
Kararını ver ablam =)

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
emanete hıyanet olmasın bence....hele hele maddi durumu iyi olmayanlar için......o parayla evine çocuuna bişeyler alsa çok çok daha faydalı olur.... :)

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı yasemin
Güneş ne olcek biliyormusun? ?(
sigara içenler sa a =)
içmeyenler sola =)
Kararını ver ablam =)

veremiyom abla icsem mi? icmesem mi? sinirliyken nerdeyse icecek oluyorum sonra dur nefsim diyorum nefsim bazen beni dinlemiyo bi iki dal iciyorum sonra hayir diyorum tiryaki ollurum korkusuna icmiyorum...böyle devam ediyo iste ama 3 yildir izine gittikce sadece kizlarla bi iki ictim yoksa 3 yildir icmiyom biraktim.... :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı *perwerder*
emanete hıyanet olmasın bence....hele hele maddi durumu iyi olmayanlar için......o parayla evine çocuuna bişeyler alsa çok çok daha faydalı olur.... :)

haklisin perwerder kardes...babama hep öyle derdim biraksin diye ama sükür sonunda birakti.30 yil sürdü ama neyseki dahada gec olabilirdi...Rabbim nefsimizden uzak tutsun... :)

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
çok şükür rabbime içmiyorum tiryakiside de ilim ama arkadaşlar toplandıkmı onlar içerken kokusuna dayanamıyorum işte napim bir dal alıyorum ;) ;) gençlik işte uyuyoruz kör şeytana ;)

ya şimdide şu veleti aklımıza getirdiniz canım çekti şimdi nolucak X(

Üst Alt