Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Günde Kaç Saat Nettesiniz?

• Kullanılan toplam oy
    14

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Sila kardesimizin buraya yazmis oldugu haber aklima bu Anketi acma fikrini getirdi.
Her gün kac saat internetde oldugumuzu paylasalim.

Benim internetde dolasmam esimin is saatlerine bagli..
Hafta ici 07.00 -15.00 mutlaka netde olurum ama bu 8 saat icerinsde her 10 dakikaya bazen 5 dakikaya bir kalkmis olurum Bilgisayarin basindan cünki evde islerim haddinden fazla.
Aksamlar yaklasik 3 saat netde olurum bazen hic olamam.
Yani benim netde dolasmam esimin evde olmadigi saatlere bagli.Esim hayatta izin vermez evde iken nete girmeme.Bilgisayari dahi kiskanir.Hatta dün gece bu kiskanclikla yaninda hic nete girmedigim halde Bilgisayari kirmaya kalkti ama cok sükür hemen sakinlesti. :]

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Ay canim ablam bravo, iyi düsünmüsün.Benim nette kalis saatim 15- 20 saat hatta bezen 24 :D ama bende senin gibi arada kalkarim,cünkü bende bir ev hanimiyim ev isi,yemek v.s gibi islerim oluyo haliyle.Gece acik birakir basindan kalkrim, net acik olur ama ben olmam :D arada bi bakarim...simdi bazilarimiz sasircak gece niye acik birakiyo, bide basindan kalikiyo, yazik degilmi;gece radyomuzu acik tutuyoruz, bu neden dolayi neti gece acik tutuyorum. Ama Basinda kalis saatim 12-18 saat arasi iste benim internetle bulusma saatlerim...kendinize iyi bakin canlar...Allah a (c.c) emanet olun....sevgiyle kalin...

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Gereginden fazla kaldıgımı şöyleyebilim ben kendi adıma .Biraz frenleme kararı almıştım zaten çüki bilgisayara fazla bakmaktan kaynaklanan bazı rahatsızlıklarım var bilmiyorum sizde de oluyormu özellikle gözler ve başta hissedilen agırlık vs....
Azı karar fazlası zarar wesselam

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bende genelde işimiz internet le olduğu için hemen hemen günün 7-8 saatini internet teyim.Genelde zaten habibemsin deyim.bu arada baya bi kıskanç kocan varmış habibe kardeşim.:D

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
güzel vede zor bir soru.
sabah saat 11;00 gibi dükkanı açarım,bununla beraber netide açarım.
akşam saat 21;00,22;00 arası dükkanı kapatırım ve netide kapatmış olurum.
işin durumuna bağlı olarak nette takılırım.iş olmadığı zaman sürekli,iş olduğu zamanda beni online görürsünüz ama aslında aktif değilim.
yani ben hesaplayamadım tam olarak ne kadar nette olduğumu.
ama tam gün online sayılırım forumda. :D

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Bende günün belirli saatlerinde girerim ...

ama bazen belirlisiz zamanlardada girdiğim olur...Yani işten fırsat buldukça giriyorum..

Azı karar çoğu zarar Vesselam..

Tebessüm kardeşimizin dediği cibu yani.

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von Günes
Ay canim ablam bravo, iyi düsünmüsün.Benim nette kalis saatim 15- 20 saat hatta bezen 24 :D ama bende senin gibi arada kalkarim,cünkü bende bir ev hanimiyim ev isi,yemek v.s gibi islerim oluyo haliyle.Gece acik birakir basindan kalkrim, net acik olur ama ben olmam :D arada bi bakarim...simdi bazilarimiz sasircak gece niye acik birakiyo, bide basindan kalikiyo, yazik degilmi;gece radyomuzu acik tutuyoruz, bu neden dolayi neti gece acik tutuyorum. Ama Basinda kalis saatim 12-18 saat arasi iste benim internetle bulusma saatlerim...kendinize iyi bakin canlar...Allah a (c.c) emanet olun....sevgiyle kalin...

Gunescim sen bir hizmet pesindesin
ve elimden geldigince radyoda seni kurtarmaya calisiyorum
ama dedigim gibi acik tutsana arada bir kalk gez bu bile yeterlidir..
zaten bunu yaptiginada inaniyorum cünki sende bizler gibi ev hanimisin...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bende genelde işimiz internet le olduğu için hemen hemen günün 7-8 saatini internet teyim.Genelde zaten habibemsin deyim.bu arada baya bi kıskanç kocan varmış habibe kardeşim.

Evet öyledir ve benim ne zor sartlar altinda nete girdigimde kimse bilemez :D
dün gece pc ölüme adim adim giderken sadece aklima Cihan geldi ve hemen özel mesaj yazarim benim nickimle artik sizler girin yoklugumu kimseye belli etmeyin derdim :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin
Original von Günes

Gunescim sen bir hizmet pesindesin
ve elimden geldigince radyoda seni kurtarmaya calisiyorum
ama dedigim gibi acik tutsana arada bir kalk gez bu bile yeterlidir..
zaten bunu yaptiginada inaniyorum cünki sende bizler gibi ev hanimisin...

Canim ablam beni düsündügün icin cok tesekkür ederim...Zaten beni düsündügünü biliyorum...Bende kalkiyorum arada gözün arkada kalmasin ablacim,arada kaciyorum hemen tv basina :D Zaten birde ev isleri kaldiriyo,simdi gidip bulasik yikicam... 8o :)Bende bi anket mi yapsam ne bulasik yikamayi kimler seviyo kimler sevmiyo diye :D :D

Günes

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Orjinal Yazarı Habibemsin
Bende genelde işimiz internet le olduğu için hemen hemen günün 7-8 saatini internet teyim.Genelde zaten habibemsin deyim.bu arada baya bi kıskanç kocan varmış habibe kardeşim.

Evet öyledir ve benim ne zor sartlar altinda nete girdigimde kimse bilemez :D
dün gece pc ölüme adim adim giderken sadece aklima Cihan geldi ve hemen özel mesaj yazarim benim nickimle artik sizler girin yoklugumu kimseye belli etmeyin derdim :D

Cok büyük gecmis olsun ablacim...

Üst Alt