Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
Malzemeler
250 gr kadayıf
1 yemek kaşığı tereyağ
5,5 yemek kaşığı toz şeker
1 su bardağı ceviz içi

Muhallebisi için:1lt süt
1 su bardağı şeker
2 kahve fincanı un
1 kahve fincanı buğday nişastası
1 paket krema
1 paket vanilya

Hazırlanışı
Süt , şeker, un, nişasta karıştırılarak muhallebi yapılır,ılıyınca vanilya ve kreması ilave edilerek mikserle iyice çırpılır. küçük kırılmış kadayıf,şeker,ceviz içi, karıştırılarak yağda pembeleşene kadar kavrulur.borcam tepsiye kadayıfın yarısını dökülür ,üzerine muhallebi onun üzerine tekrar kadayıf dökülür .dolapta bekletilerek servis yapılır.(ben hazır kızarmış kadayıf kullanıyorum daha kolayıma geliyor, tercihinize göre sıvı yağda kullanabilirsiniz)

Afiyet oLsn :) Garanti veriyorum eger yaparsanız hic pişman olmazsınız ben aileme sürekli yapıyorum her seferindede cok begeniyorlar inş sizlerde yapıp begenirsinz :)

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
Fotografı kurbanım..canlandıramadımda.. Tşkler. bizim evdekilerde kadayıfın her çeşitini severler denerdim..

Ellerine sağlık

Seyma

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Beşiktaş
Fotografı kurbanım..canlandıramadımda.. Tşkler. bizim evdekilerde kadayıfın her çeşitini severler denerdim..

Ellerine sağlık

Şimdiden Afiyt olsun kurban.ama resim koymaya calıştım yapamadım neden acaba :S ?

-Hira-

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,698
Görünüsü böyle tatlinin..

dscn10262.jpg

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray