Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

blackholes

Blackholes & Revelations

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
Şükrü Saracoğlu'nda 1999'dan bu yana değişen birşey yok. Fenerbahçe kötü günler geçirdiği ligin 10. haftasında Galatasaray'ı 4-1 yendi. Sarı-lacivertliler ezeli rakibine karşı sahasındaki yenilmezlik serisini 12 maça çıkarırken, zirve yarışında da umut tazeledi.

Turkcell Süper Lig'de 10. haftanın son ve en önemli maçında ezeli rakipler Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya geldi. Bu sezona istediği gibi başlayamayan ve ilk 9 haftada 4 yenilgi alarak zirvenin gerisinde kalan Fenerbahçe, derbide Galatasaray'ı 4-1 gibi farklı skorla mağlup etti.

Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki dev maç çok hızlı başladı. Galatasaray henüz 2. dakikada Lincoln ile öne geçerken, Fenerbahçe cevabı 4 dakika sonra Selçuk'la verdi.

Galatasaray'ın topa daha çok sahip olduğu bu bölümde tempolu bir mücadele olmasına karşın önemli bir gol pozisyon yaşanmadı. İlk yarının skorunu ise bir Galatasaraylı, Fenerbahçe lehine belirledi. 28. dakikada gelişen atakta Semih'in şutuna ayak koyan Emre Aşık topu kendi kalesine yollayarak Fenerbahçe'nin soyunma odasına önde girmesine neden oldu.

kinci yarı da ilk yarıda olduğu gibi golle başladı. 49. dakikada Roberto Carlos'un serbest vuruşunu De Sanctis sektirince Lugano topu boş kaleye göndererek Fenerbahçe'yi 2 farklı üstünlüğe taşıdı.

Galatasaray'ın baskını artırdığı kalan bölümde ev sahibi ekip 65'te Güiza ile maçın en net pozisyonunu kaçırırken, sarı-kırmızılıların çabaları sonucu değiştirmedi. Skoru belirleyen isimse Fenerbahçeli Deivid oldu ve Brezilyalı futbolcu uzatma anlarında tabelayı 4-1 yaptı.

Bu sonuçla son 9 yıldır sahasında yenilmediği Galatasaray karşısında kritik bir 3 puan alan sarı-lacivertliler, puanını 16'ya çıkararak 10. haftayı 6. sırada kapattı.

http://www.ntvmsnbc.com/news/465303.asp

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Fener Bahçeyi tebrik ederken Galata Sarayada geçmiş olsun diyorum...

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
maci internetten izledim guzel mac oldu ,,

fenerbahce ve fenerbahcelileri kutluyorum..

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
fenerbahçe hep böyle bizi yensin hatta bize 10 atsın biz şampiyon olalım önemli olan nokta budur yenilgiye zerre kadar üzülmedim olağan bir durum biz ne kadar iyi oynasakta fenere karşı şansımız tutmuyor sezon sonu hele bir gelsin bizde onlara diyeceğiz geçmiş olsun :D

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
oynayan kazanmis maksat dostluk kazansin

nede olsa spor teprikler

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Fenerimi kutluyorum.Galatasaray büyük takım.Benfikayı çok güzel şekilde yendiler.onları tebrik ediyorum.Galarasaray kendini çok büyük sanıyor fakat bilmiyorki ondan daha büyük bir takım daha var.Oda fenerbahçe.
Burasının kadıköy olduğunu ve çıkış olmadığını artık anlasınlar.

:alkis::alkis::alkis::alkis::alkis:

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Sabahda servİsde bu muhabbet.bİ geldİ servİs fenerbahÇe marŞlariyla.bu erkeklerİn bu denlİ bÜyÜk futbol aŞklarini anlamam.

fatsalı

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
796
Takım
Trabzonspor
vay vay fenerli kardeşler..galatasaylı kardeşler sizleri böyle görmek isteriz......hak eden kazansin.......trabzon nasil ama?.... emin adimlarla inş.........

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Galatasarayın temel ideolojisinde Avrupa takımlarını yenmek var

Fenerbahçenin ideolojisinde ise galatasarayı yenmek var.

ne garip değil mi? :D

Üst Alt