bence masal daha komikti... cihan Rabbim seni güldürsün..
Sebep YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Eyl 2005 Mesajlar 2,935 Aldığı Beğeniler 3,661 Takım Galatasaray 6 Eki 2005 #11 bence masal daha komikti... cihan Rabbim seni güldürsün..
DuaM cici anne :) Üyelik Tarihi 1 Eyl 2005 Mesajlar 1,561 Aldığı Beğeniler 10 Takım Galatasaray 6 Eki 2005 #12 Orjinal Yazarı @Cihan** HIZLI MASALCI BUDAAA Genişletmek için tıkla ... aç karınla gülmek iyi gelmiyor karnım a rıdı yafff
Orjinal Yazarı @Cihan** HIZLI MASALCI BUDAAA Genişletmek için tıkla ... aç karınla gülmek iyi gelmiyor karnım a rıdı yafff
K KAMELYAM YD Üyesi Üyelik Tarihi 30 Ağu 2005 Mesajlar 460 Aldığı Beğeniler 2 6 Eki 2005 #13 EVET GÜZELDİ
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 6 Eki 2005 #14 saolasiniz kardeslerim . ALLAH c.c sizlerdende razi olsun ..
Ş ŞEVVAL Guest 6 Eki 2005 #15 ellerine sa lık cihan güzeldi..hele masala bittim ya nerden buldun onu..
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 6 Eki 2005 #16 valla bunu aylar once bir siteye eklemistim .. ama nerden bulmustum pek hatirlamiyorum ... buldugumda bende coook gulmustum .. begendiginize sevindim ...
valla bunu aylar once bir siteye eklemistim .. ama nerden bulmustum pek hatirlamiyorum ... buldugumda bende coook gulmustum .. begendiginize sevindim ...
eslem YD Üyesi Üyelik Tarihi 2 Eyl 2005 Mesajlar 1,072 Aldığı Beğeniler 2 7 Eki 2005 #17 üf ya abarttınız sizde bu kadarda kötü de iliz masalada harbı güldüm çok hoşdu sa olasın..
@Cihan** YD Üyesi Üyelik Tarihi 26 Ağu 2005 Mesajlar 3,994 Aldığı Beğeniler 9 Konum Sinop&Egypt Takım Beşiktaş 7 Eki 2005 #18 kotu demedik yaaa... sadece biraz gercekleri ortaya doktuk .. masali ekledimki ...bu konun hemen ardina... sert tepki verilmesin diye... bakin bun etkisinide gordum .. herkes masalda gulmus... sizlerde saolasiniz..
kotu demedik yaaa... sadece biraz gercekleri ortaya doktuk .. masali ekledimki ...bu konun hemen ardina... sert tepki verilmesin diye... bakin bun etkisinide gordum .. herkes masalda gulmus... sizlerde saolasiniz..
Gülyüzlüm YD Üyesi Üyelik Tarihi 17 Tem 2009 Mesajlar 9,052 Aldığı Beğeniler 63 Takım Galatasaray 9 Nis 2010 #19 Aynı konunun 3 ayri versiyonu: 1- Kadın/Erkek 2- Kadın/Kadın 3- Erkek/Erkek 1.Versiyon Kadın / Erkek: (Bir erkegin hayati nasil karartilir?) Kadın: Saçımı kestireyim mi ? Erkek: Olur Kadın: Ama kıyamıyorum Erkek: öyleyse kestirme Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir Kadın: Bana akil vermeyi bırak, delilere verir gibi... Erkek: Eger nasil hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydi Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden ALLAH rızası için istiyorum Kadın: Peki nasil kestireyim ? Kat kat mı yoksa percemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz Erkek: Bırak percemli olsun Kadın: çok yorucu Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadın: Bana güzelim deme !!!!!!! Erkek:?!?!?!?!! 2.Versiyon Kadın / Kadın: 1.Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar guzel olmussun !!! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun ? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...? 1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yuzum bu kadar genis olmasa ayni kesimi bende denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma ALLAH aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur ! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim 1.Kadın: Ah şekerim sende bir alemsin. Keşke benimde boynum seninki gibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var.. Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki.. Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu ? 3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin ? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi !.. 2.Adam: Sağol... Olay budur !
Aynı konunun 3 ayri versiyonu: 1- Kadın/Erkek 2- Kadın/Kadın 3- Erkek/Erkek 1.Versiyon Kadın / Erkek: (Bir erkegin hayati nasil karartilir?) Kadın: Saçımı kestireyim mi ? Erkek: Olur Kadın: Ama kıyamıyorum Erkek: öyleyse kestirme Kadın: Canım değişiklik istiyor... Erkek: O halde kestir Kadın: Bana akil vermeyi bırak, delilere verir gibi... Erkek: Eger nasil hoşuma gittiğini bilmek istiyorsan, sana derim ki uzun saçlı. Bunu biliyorsun. Kadın: Beni tanıdığında kısaydi Erkek: Ve sana tam olarak ne dedigimi hatırlıyorum: 'Ne güzel olurdun uzun saçla'. Kadın: Ama herkes kesmemi söylüyor Erkek: Bu durumda kuaföre git ve bırak uyuyayım lütfen. Bunu senden ALLAH rızası için istiyorum Kadın: Peki nasil kestireyim ? Kat kat mı yoksa percemli mi? Erkek: Kat kat Kadın: Bana yakışacağını sanmıyorum, çünkü saçım çok düz Erkek: Bırak percemli olsun Kadın: çok yorucu Erkek: Yordugu zaman tekrar kestirirsin Kadın: O zaman asla uzatamam Erkek: Uzatmak istiyorsan kestirme güzelim Kadın: Bana güzelim deme !!!!!!! Erkek:?!?!?!?!! 2.Versiyon Kadın / Kadın: 1.Kadın: Ah şekerim saçını mı kestirdin? Ne kadar guzel olmussun !!! 2.Kadın: Ay sahi mi söylüyorsun ? Ben pek emin olamıyorum. Ay çok mu kısa oldu acaba...? 1.Kadın: Amaaan ne alakası var. Benim yuzum bu kadar genis olmasa ayni kesimi bende denerdim. Benim şu saçım klasik oldu artık, yeni bir modele hiç cesaret edemiyorum. 2.Kadın: Ay yapma ALLAH aşkına nesi varmış yüzünün.... Bak şöyle şuralarından kat verdirsen, harika olur ! Benim de boynum uzun olmasa ayni seninki gibi bir model yaptirirdim 1.Kadın: Ah şekerim sende bir alemsin. Keşke benimde boynum seninki gibi olsa. En azından şu çökük omuzlarımın dikkat çekmesini engellemiş olurdum 2.Kadın: Ayol sen ne diyorsun?.. Senin gibi omuzları olsun isteyen bir sürü kız var.. Giydiğin her şey sana öyle yakışıyor ki.. Birde benim şu kısa kollarıma bak Omuzlarım seninkiler gibi olsaydı, giydiğim bluzlar üstümde emanet gibi durur muydu ? 3.Versiyon Erkek / Erkek: 1.Adam: Saçını mı kestirdin ? 2.Adam: Evet 1.Adam: Sıhhatler olsun abi !.. 2.Adam: Sağol... Olay budur !
A aybar YD Üyesi Üyelik Tarihi 6 Ağu 2009 Mesajlar 30 Aldığı Beğeniler 0 Konum istanbul Takım Galatasaray 9 Nis 2010 #20 olay budur..) çok güzeldi.