Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Bizlere her türlü desteği verip fedakarlığı yapan tüm hanım kardeşlerime şükranlarımı sunuyorum.Onlar bizim başımızın tacı olsun..
Allah onlardan razı olsun.

(MaveRa)

Mavera

Aldığı Beğeniler
4,060
:) dün sizin gününüzdü koştunuz eğlendiniz coştunuzmu:)

dün bir manzara gördüm: üç tane bayan arabayı itekliyor.. şoför önde yakmış sigarasını haydin kızlar diyor:):) kadınlar gününde görülecek manzaraya bak:):)

:D:hihi:

hüzün yağmuru1

Gavsım seni çok Özledim♥♥

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
6089.jpg

Yalnızlığım

Dünyadan uzak.

Aldığı Beğeniler
63
kadinlar boyle gunlerle kendilerine verilen degeri kucultuyorlar diye dusunuyorum.Allah''tan ki biz erkekler icin boyle bir gun yok.

İlk yorumunuzun doğruluk kısmına kısmen katılıyorum.Hemen belirteyim bu gün olaylarına soğuk yada buz gibi bakan biride benim.Kadın günü,altın günü,gümüş porselen çatal ,kaşık.Erkekler günü olmuş olsaydı;hediye olarak erkeklere sıra dayağı çekerdim.BABAlık yapan ve BABAM hariç.

Kadınlar yada erkekler,kadınlar dayanışması,erkeklerin bir yanındaki erkeklik gururu bu tip tipsiz olaylar iki cinside değer olarak düşürüyor.

Böyle bir günün değerini yüceltecek birileri varsa bunlar;
Anadoluda yüzü ve kalbi kendi cemalinde toplanmış ,avuçlarında toprağından toprak kokan ANALARIM.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
selamün aleyküm.geçmiş olan kadınların kadınlar gününü kutluyorum.Umarım her gün kadın olmanın avantajını yakalarız.Allah'a emanet olunuz.

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
yöneticiler....bidahaki 8 martta kadar bu konuyu kilitleyebilirmiyiz..

Üst Alt