Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

balkc007

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
sanki şimdilerde biraz değişti gibi tv nin yerini pc aldı başka fark gören söylesin

nun_kalem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
24
Bu kadınlar var ya gerçekten erkeklerin başının belası..
Garibim erkekler akşama kadar çalışsın akşam birde evde hanımın dırdırını çeksin..
Ne onsuz olunuyor..ne de ...Ne yapacaksın mecbur katlanacaksın.. :)

Aynaa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Bu kadınlar var ya gerçekten erkeklerin başının belası..
Garibim erkekler akşama kadar çalışsın akşam birde evde hanımın dırdırını çeksin..
Ne onsuz olunuyor..ne de ...Ne yapacaksın mecbur katlanacaksın.. :)

Nun karıştırma ortalığı:D

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
=) güzeldi..ama herşeyden önce anlayış, merhamet ve sevgi..

ervah

Başyücelik

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Fenerbahçe
Fikre namzet ve de edep timsali, Allah'a ulaştırmaya vesile bir kadın, bunlara tabiki de liyakati yoktur. Her kadın demiyorum dikkat! Malesef ki bir çiçeğe yelkenleri suya inen kadın müsveddeleri de yok değil. Gönül almaktan değil gönül eğlendirmekten bahsediyorum. Bana göre bir kadını önce inandırmalı, bir fikir ve de güven, samimiyet aşılamalısınız. Saygı da mühim.

Bu başlık bu bahsi kaldıramayacak kadar gülünç ve de komedi türbülansına girmiş. Limon sıkmıyorum hiç de bile! Sadece burada erkek şudur, kadın da budur gibi radikal bir çizgi çekecek kadar kalite tüten bir mevzu göremedim. İşiniz eğlenmek ise buyurun efedim buyurun bölmiyim.

Gülistan

İMAM HATİP'Lİ

Aldığı Beğeniler
25
Takım
Diğer
Esselamü Aleyküm.sevgi değer kerdeşlerim atalarımız ne güzel söylemiş bir dinleyiniz"bir kazan kazana arkan kara demiş ,
diğer kazanda ona seninki benimkinden kara demiş:))"işte erkek ve kadın karşılaştırması böyledir.
Cümleten Allah'a Emanet olunuz.

Üst Alt