Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Hehe. Evet bakalim önce kim bitirecek :)

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
Kitabi henüz yeni okumaya basladim ilk sayfalarindayim. Tuhaf bir yorum olabilir ama kitabin icinde ki yazi tipi cok hosuma gitti nedense. Hem gözüme hitap ediyor hem ruhuma. Kitabin kendisi yani. Fetullah Gülen hakkinda ne yalan söyleyim pek bir bilgim yok. Ama insaAllah bu kitap hayirli ve yararli bir kitaptir. Öyle olduguna inaniyorum.

Hem gönüle hem ruha hitap eder bu kitaplar :gul:
Okumaya devam ettiğinde görürsün.
Bakalım hangimiz önce bitiricez (:

masallah barekallah sizleir hayırda yarışıyor gördüm :)

okudukça arınacak arındıkça kendini aradığını bulacaksın yüreği güzel kardeşim
Fethullah Gülen hocaefendinin pırlanta serisi kitablarını çok tavsiye ederim ....

kalb ibresi kırık testi serisinden 9. kitabtir

KIRIK TESTİ serisi ni ve Asrın getiridği tereddütleri 1-2-3-4 seriisni öncelikle tavsiye ederim kardeşim rabbaim okudukça ilmini ilminle amelini amellerindeki ihlasini arttirisn insaAllah

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Amin amin öyle oldu :gul:
Allah razı olsun :)

YeNi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
kalb ibresi kırık testi serisinden 9. kitabtir

KIRIK TESTİ serisi ni ve Asrın getiridği tereddütleri 1-2-3-4 seriisni öncelikle tavsiye ederim kardeşim rabbaim okudukça ilmini ilminle amelini amellerindeki ihlasini arttirisn insaAllah

Simdi güleceksiniz ama ben kitabi alip türkiyeden buraya getirdikten sonra ancak fark ettim bir serinin parcasi diye. :) InsaAllah digerlerini okumakta nasip olur. Allah razi olsun.

Üst Alt